منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
موضوعات
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



لینک دوستان
آخرین مطالب
دیگر موارد
آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 428
:: کل نظرات : 12

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 2

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 8
:: باردید دیروز : 46
:: بازدید هفته : 68
:: بازدید ماه : 1705
:: بازدید سال : 3976
:: بازدید کلی : 63255
نویسنده : hadi mahmoodnejad
شنبه 18 بهمن 1393

سران رژیم صهیونیستی: در صداقت نصرالله تردید نداریم

روزنامه صهیونیستی هاآرتص به نقل از تحلیل‌های سران رژیم‌صهیونیستی در محافل اطلاعاتی و سیاسی نوشت که سران این رژیم یاد گرفته‌اند که نصرالله فرد صادقی است و اگر حزب‌الله در هر جا مورد تعرض بگیرد، حتما پاسخ خواهد داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر از فارس، در چند سال گذشته، سران سیاسی و امنیتی رژیم صهیونیستی آموخته‌اند که با سخنرانی‌های دبیر کل حزب‌الله لبنان «سید حسن نصرالله» با جدیت کامل برخورد کنند.

روزنامه هاآرتص با بیان مطلب فوق افزود: اما سران صهیونیست تعدادی از سخنان نصرالله را قلم گرفته‌اند و به عقیده آنها دفاعی و شامل تهدیدات توخالی بوده است اما با این حال، تصمیم‌گیرندگان در تل‌آویو، سخنان نصرالله را داده‌ای مهم برای تحلیل سیاست‌های حزب‌الله می‌دانند.

روزنامه هاآرتص این مطالب را به نقل از محافل سیاسی و امنیتی بلندپایه در تل‌آویو نقل کرد که «عاموس هارئیل» کارشناس مسائل نظامی‌اش در پایان دوره مسئولیت «بنی گانتز» رئیس ستاد مشترک ارتش تهیه کرده است.

این کارشناس مسائل نظامی رژیم صهیونیستی با اشاره به پاسخ حزب الله به عملیات «قنیطره»، درباره سیاست حزب الله در آینده نیز تاکید کرد که دبیر کل حزب الله سعی می‌کند معادله بازدارندگی را تثبیت کند. او در این زمینه بسیار روشن سخن گفت که هر گاه نیروهایش توسط رژیم صهیونیستی چه در لبنان یا سوریه هدف قرار بگیرند، به آن عملیات پاسخی قطعی خواهد داد.

این کارشناس نزدیک به محافل نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی گفت: ارتش رژیم صهیونیستی نمی‌تواند در برابر هر چیزی دفاع کند زیرا سازمانی مانند حزب الله همواره نقطه‌ای را برای عبور از همه موانع این رژیم پیدا خواهد کرد و در نتیجه می‌توان از سخنرانی اخیر نصرالله دریافت که حزب الله قادر به وارد کردن ضربه نظامی به  رژیم صهیونیستی است. این امر با وجود همه آمادگی‌های ارتش (رژیم صهیونیستی) صورت می‌گیرد.

وی همچنین تاکید کرد: عملیات حزب الله در مزارع شبعا به صورت کاملا روشن نشان داد که حزب الله یک سازمان باانگیزه، با مهارت و زبردست است.

هارئیل با اشاره به عملیات اخیر حزب الله لبنان در مزارع شبعا و همچنین هدف قرار دادن یک گشتی ارتش رژیم صهیونیستی در اکتبر سال گذشته، مدعی شد که رژیم صهیونیستی و حزب الله در دوباره شعله ور ساختن آتش جنگ هیچ ابایی ندارند... زیرا دو طرف سلاح‌های خود را تا سطح بسیار زیادی از کمی و کیفی بهبود بخشیده‌اند.

وی با طرح این ادعا که مرزهای شمالی (فلسطین اشغالی) بعد از تحولات اخیر به روند طبیعی خود بازگشتند، به احتمال تصمیم گیری حزب الله و جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) به راه‌اندازی جنگی علیه رژیم صهیونیستی پرداخت و افزود: معادلات بازدارندگی بعد از تحولات اخیر (در مزارع شبعا) کاملا روشن شده است.

این کارشناس نظامی رژیم صهیونیستی در پایان به نقل از منابع امنیتی بلند پایه در تل‌‌آویو گفت: روزهای پایانی فرماندهی ژنرال گانتز قبل از اینکه ژنرال «گادی ایزنکوت» جانشین وی شود، متفاوت به نظرمی‌رسید زیرا رژیم صهیونیستی از راه افتادن عملیات پیش بینی نشده‌ای از سوی حزب الله یا جمهوری اسلامی ایران یا از طرف گردا‌ن‌های فلسطینی نگران بود. این عملیات ممکن بود اندکی قبل از تغییر فرماندهی کل ارتش با هدف ایجاد تنش میان نیروهای نظامی ارتش صورت بگیرند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 334
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
شنبه 18 بهمن 1393

ساختار تشکیلاتی داعش را بشناسید

کتاب جدیدی در آمریکا منتشر شده است که به جزئیات ساختار تشکیلاتی گروهک تروریستی داعش و عناصر تصمیم گیرنده آن می پردازد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبراز السومریه نیوز، در این کتاب  آمده است که گروه تروریستی داعش تلاش می کند، با تکرار نکردن اشتباهات گروه های تروریستی دیگر، پایگاه مستحکم حمایتی در داخل عراق و سوریه ایجاد کند.

در این کتاب با عنوان " داعش در داخل ارتش تروریست ها" آمده است:  بیشترتصمیم سازان در گروه داعش از بعثی ها هستند و رویه خود را تلفیقی از خشونت های رژیم صدام و چیزی که گروه های تندرو از آن به عنوان "جهاد" یاد می کنند، قرار داده اند.

حسن حسن روزنامه نگار سوری که در نوشتن کتاب "داعش در داخل ارتش تروریست ها" سهیم بوده است، گفت: گروه داعش تلاش می کند، خود را به عنوان گروهی وحشتناک معرفی کند و عناصر این گروه نیز از پایان دنیا و بازگشت خلافت و سلطه خود بر جهان سخن می گویند.

به نوشته وی، گروه تروریستی داعش تلاش می کند، افکار افراطی را در شکل و قالب جذاب تری ارائه کند.

حسن حسن افزود: عناصر جدید در گروه داعش مورد آموزش های نظامی، سیاسی و دینی قرار می گیرند. آنها همچنین در زمینه مبارزه با جاسوسی برای جلوگیری از عملیات نفوذی آموزش داده می شوند و مسئولان امور شرعی این گروه برای توجیه کردن اقدامات خشونت بار خود از نظر دینی، به متون دینی و سخنان شخصیت های دینی استناد می کنند.

وی درباره ساختار تشکیلاتی گروه داعش گفت: داعش متشکل از شش گروه است. گروه اول فرماندهان و سرکردگان تندرو هستند که سمت های بالای گروه داعش را در دست دارند و عناصر این گروه را به سمت افراط گرای سوق می دهند. گروه دیگر را فرصت طلبان تشکیل می دهند که به دنبال مال و قدرت هستند. یک گروه را نیز عناصر پراگماتیسم تشکیل می دهند به دنبال ثبات هستند.

حسن حسن افزود:گروه دیگری هم عناصر خارجی داعش هستند که تفکرات آنها با ارائه درک نادرست و خطرناکی درباره اوضاع عراق و سوریه، ساخته می شود. یک گروه هم از اوج گیری شیعیان در خاورمیانه نگران است و داعش را تنها گروهی می داند که می تواند از آنها حفاظت کند.

وی گفت: اکثریت تصمیم گیرندگان در گروه داعش، در ارتش سابق عراق یا در سرویس های امنیتی رژیم صدام خدمت کرده اند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 344
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
شنبه 18 بهمن 1393

مک‌ کین:

نفوذ بسیار ایران در خاورمیانه قابل پیش‌ بینی بود

رئیس کمیته نیروهای مسلح سنا اذعان کرد، رسیدن ایران به این حد از نفوذ در خاورمیانه قابل پیش‌ بینی بود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل از فارس، سناتور جان مک‌ کین، در مصاحبه‌ با روزنامه صهیونیستی "اسرائیل هیوم" ،با انتقاد از رویکرد باراک اوباما، رئیس‌ جمهوری آمریکا در مذاکرات هسته‌ای بین ایران و گروه 1+5 گفت که رئیس‌ جمهوری فکر می‌کند که در صورت رسیدن به توافق می‌تواند با ایران اتحاد تشکیل دهد.

وی با بیان این که ایران اکنون در لبنان، سوریه، عراق و یمن دارای نفوذ است، گفت: «ایران در تمام  خاورمیانه در حال پیشروی است.»

مک‌ کین افزود: «من و همکارم، لیندسی گراهام همه این ها را پیش‌بینی می‌کردیم.»

این نماینده جمهوریخواه آمریکایی اضافه کرد، پیش‌ بینی این موضوع نیاز به نبوغ خاصی نداشته است.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 300
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
شنبه 18 بهمن 1393

روزنامه آمریکایی: با حمله هسته‌ ای، ایران را به زانو درآورید

یک روزنامه آمریکایی روز جمعه در مقاله‌‌ای خواستار حمله هسته‌ای به تأسیسات هسته‌ای ایران شد و دیدگاه‌هایی را که جان انسان‌‌ها را با هم برابر می‌دانند رد کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل از فارس، یک روزنامه محلی آمریکا در مقاله‌ای امروز (جمعه) با این ادعا که ایران تنها چند ماه با رسیدن به بمب اتمی فاصله دارد، نابودی تأسیسات غنی‌ سازی اورانیوم ایران را با حملات اتمی،خواستار شد.

روزنامه «اینتلیجنسر»، چاپ پنسیلوانیا با انتقاد از دیدگاه‌هایی که فرهنگ‌ها و جان انسان‌ها را برابر می‌دانند، خواستار حمله اتمی به تأسیسات هسته‌ای ایران بدون توجه به پیامدهای آن شد.

پیتر لاشانس، نویسنده این مقاله، با این ادعا که ایران تنها چند ماه با رسیدن به بمب فاصله دارد، بی‌ میلی تهران برای رسیدن به توافق هسته‌‌ای را قابل توجیه دانسته و نوشت: «به طرز دردناکی آشکار است که طرف ما علاقه بیشتری به رسیدن به توافقی از هر نوع و گونه با ایران دارد.»

نگارنده به این سوال که «آمریکایی‌ها باید در برابر طبقه حاکم ایران که حاضر به توافق هسته‌ای با ایران نیستند چه بکند؟» این طور پاسخ می‌دهد: «من می‌گویم سرسخت شوید، واقعاً سرسخت؛ قبل از این که ایران ساخت بمب هسته‌ ای را تکمیل کند.»

نگارنده با رد راهکارهایی مانند حمله سایبری به تأسیسات غنی‌سازی اورانیوم ایران و یا استفاده از نیروهای ویژه برای نابودی تأسیسات هسته‌ای این کشور خواستار استفاده از سلاح‌های تاکتیکی هسته‌ای برای نابودی کامل این برنامه شده است.

لاشانس می‌نویسد: «می‌توانیم از نیروهای عملیات ویژه استفاده کنیم اما تأسیسات ایران در اعماق زمین هستند و به خوبی از آنها محافظت می‌شود. سلاح‌های هسته‌ای آمریکا بدون گرفتن جان مردم آمریکا و با اثرات انتشار محدود این کار را می کنند.»

در ادامه این مقاله آمده است: «وقتی این کار را انجام دادیم، دوباره سر میز مذاکره‌ای که دولت ایران به شدت خواستار توافق است می‌آییم. هنوز توافق نمی‌کنند؟ یک یا دو تأسیسات دیگر را به بخار تبدیل کنید. ایران برای تغییر اوضاع به زانو در می‌آید.»

نویسنده به انتقاد از ترویج دیدگاه‌های «نسبیت‌ گرایی اخلاقی» در محیط‌ های آموزشی آمریکا پرداخته و می‌نویسد این موضوع سبب شده است، عموم مردم آمریکا بر خلاف دوران حملات اتمی هیروشیما و ناکازاکی بیشتر از خودشان، نگران جان بقیه باشند.

لاشانس می‌نویسد: «نسبیت‌ گرایی اخلاقی که در دانشگاه‌ها و محافل سیاسی ما ترویج می‌شود به آمریکایی این دیدگاه را داده است که تمام فرهنگ‌ها برابرند. قبل از نسبیت‌‌ گرایی اخلاقی عموم آمریکایی‌ها درباره زندگی سربازهای آمریکایی نگرانی بیشتری نسبت به دشمنان ما داشتند. به همین دلیل بود که اکثر آمریکایی‌ها کشتار وحشتناک غیرنظامیان در هیروشیما و ناکازاکی ژاپن را پذیرفتند. (اکنون) مردم آمریکا تحملشان برای جنگ واقعی که در جریان آن تلفات غیرنظامی زیادی وجود داشت را از دست داده‌اند.»

وی با انتقاد از این وضعیت می‌نویسد، بر خلاف گذشته اکنون برای آمریکایی‌ها دشوار است تا حتی یک عملیات تخریب یک روزه اما همه جانبه علیه «تأسیسات هسته‌ ای یک کشور تروریست اسلامی» را تحمل کنند.

لاشانس می‌نویسد، مردم آمریکا حتی اگر میزان تلفات حمله هسته‌ای آمریکا به ایران کم باشد و میزان انتشار مواد هسته‌ای کم هم باشد، تحمل اندکی برای آن دارند.

این روزنامه و نویسنده آن در حالی این ادعاها را در آستانه مذاکرات ایران و گروه 5 + 1 ودر حالی مطرح می کنند که  مهلت توافق جامع هسته ای در حال پایان است و افکار عمومی جهان متوجه شده اند که فشارهای کنگره و دولتمردان آمریکایی با اذعان آنها به این که ایران با ید شرایط  آنها را بپذیرد در غیر این صورت همه گزینه ها علیه ایران روی میز است، در حال افزایش است.

همچنین آمریکا برخلاف توافقنامه  مقدماتی هسته ای در ژنو که باید تحریم ها  تا پایان مذاکرات متوقف می شد، همچنان  تحریم هعا علیه ایران را افزایش داده است .


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 321
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
شنبه 18 بهمن 1393

«ظریف» برای «بان کی مون» نامه نوشت و نامه برد

وزیر امور خارجه، در نامه‌ ای خطاب به دبیر کل سازمان ملل متحد، توجه دبیر کل این سازمان را به تجلیات آشکار دوگانگی معیارها و یا ایرادگیری به سیاست‌های عمیقا مورد حمایت این یا آن دولت و جامعه و همچنین طرح این نگرانی ها جلب کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، وزیر امور خارجه کشورمان، در این نامه اعلام کرده است که آدم‌کشی‌های توجیه ناپذیر اعضای یک گروه تروریستی خشن و بدنام - که علت وجودی و علل ظهور آنها به مثابه یک کنشگر در منطقه ما بر همگان آشکار است - توسط مسلمانان در سراسر جهان، به شمول دولت ها، نهادها و مقامات مذهبی، جامعه مدنی و شخصیت های برجسته، به گونه ای صریح و بی ابهام محکوم شده است و این واقعیت که این گونه دست‌یازی به خشونت جایی در اسلام و تعلیمات متعالی آن ندارد و برای مسلمانان نیز قابل قبول نیست محل شک و تردید نیست، هرچند که عاملان و حامیان اسلام هراسی آن را به گونه ای دیگر بنمایانند.

آقای ظریف در ابراز نگرانی جمهوری اسلامی ایران درباره رشد تروریسم در نسل دوم متولدان و پرورش یافتگان در جوامع غربی افزود: ادامه تحلیل های اخیر، که بیشتر به علت آهنگ بالای استخدام تروریست در اروپا و آمریکای شمالی صورت گرفته، حاکی از ناتوانی نظام مند این جوامع است که به حاشیه سازی، از خودبیگانگی و محرومیت این جوامع اقلیتی و اعضای آنها و به طور مشخص، نسل دوم که در جوامع غربی متولد و بزرگ شده و به مدرسه رفته اند، انجامیده است.

 

این واقعیت که تروریست های داعش که غیر نظامیان بی گناه را سر می برند و با احساس رضایت و شعف بیمارگونه سر بریده گروگان های خود را به نمایش می گذارند، به زبان های اروپائی با لهجه بومی سخن می گویند، گیج کننده و در عین حال ترسناک است. نشانه رفتن انگشت اتهام به سوی دیگران، چه کشورهای اسلامی، چه برخی حکومت ها که سیاست شان نامقبول است، و یا بدتر از آن، اسلام بمثابه یک دین، حتی اگر از منظر سیاست داخلی این کشورها، مصلحت آمیز به نظر برسد و یا واجد منافع کوتاه مدت باشد، اصلا قانع کننده نیست و نمی تواند به مشکلات جدّی در سطح جامعه ذی ربط و اکنون در سطح جهانی بپردازد.

رئیس دستگاه سیاست خارجی، در تشریح هدف خود از نگارش این نامه خطاب به دبیر کل سازمان ملل متحد، افزود: هدف من از نگاشتن این نامه، فقط اعتراض به تجلیات آشکار دوگانگی معیارها و یا ایرادگیری به سیاست‌های عمیقا مورد حمایت این یا آن دولت و جامعه نیست، بلکه طرح این نگرانی ها با جناب عالی، هدف جدّی تری را تعقیب می کند.

وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه با اشاره به نامه اخیر مقام معظم رهبری به جوانان در غرب افزود: اخیرا در پیامی که افتخار دارم متن آن را ضمیمه این نامه کنم، آیت الله خامنه ای در آغاز گفتگو با جوانان در غرب پیرامون این موضوع بسیار مهم پیشگام شدند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 321
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
شنبه 18 بهمن 1393

سردار همدانی:

قرار بود با کمک تکفیری ها ایران ۵ قسمت شود

سردار حسین همدانی، جانشین فرمانده سپاه قدس، با اشاره به طرح امریکا به عنوان کدخدای دهکده جهانی، برای خاورمیانه، تصریح کرد؛ قرار بود سوریه به سه کشور، عراق به سه کشور و ایران نیز به پنج کشور کوچک تقسیم شود، تا راه تسلط بر آنها ساده تر باشد.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، سردار حسین همدانی، با اشاره به این که حتی کشورهای عضو ائتلاف تبلغاتی امریکا نیز، اعتباری برای این ائتلاف و فرماندهی آن قائل نیستند، افزود: مقامات رسمی ۱۰ کشور، با احتمال حمله تکفیری ها، به جمهوری اسلامی نامه نوشته و درخواست کمک فکری در بعد دفاعی کرده اند.

سردار حسین همدانی جمعه شب در دفتر نماینده ولی فقیه در استان همدان از خنثی‌سازی برنامه‌های آمریکا در
بعد جهانی و منطقه‌ای توسط ایران خبر داد و گفت: ایجاد دهکده جهانی و حکومت بر دیگر کشورها با عنوان کدخدا یکی از اهداف آمریکا بود که با بر هم زدن معادلات جهانی توسط جمهوری اسلامی، نقش بر آب شد.

وی افزود: قرار بود عراق به سه کشور، ایران به پنج کشور و سوریه نیز به سه کشور تجزیه شود تا با تکه تکه کردن آنها راحت‌تر قابل بلعیدن باشند، اما با دفاع ایران از سوریه و عراق، این هدف دشمن خنثی شد.

سردار همدانی از مردم خواست از به کار بردن عنوان «داعش» به معنای «دولت اسلامی عراق و شامات» برای این شاخه از تکفیری‌ها اجتناب کرده و همان عنوان «تکفیری» را استفاده کنند.

وی تصریح کرد: آنها غلط می‌کنند دولت اسلامی تشکیل دهند. تکفیری ها خبیث‌ترین انسان‌ها و فرزند شیطان هستند و برای از بین بردن مقاومت اسلامی در منطقه ایجاد شدند.

سردار همدانی با اشاره به حمله نیروهای اسرائیل به قنیطره و شهادت سردار الله‌دادی و جهاد مغنیه گفت: اگر سیاست بر این بود متقابلاً جواب این ترور را بدهیم، زنجیره‌ای می‌توانستیم هر یک ساعت یک عملیات علیه رژیم صهیونیستی انجام دهیم و آنها خود واقف به این موضوع بودند.

فرمانده سابق لشگر محمد رسول الله (ص) تصریح کرد: آنها تصور می‌کردند در زمان انجام مذاکرات و وجود فشار اقتصادی علیه کشور، ما از اهداف خود در دفاع از جریان مقاومت کوتاه می‌آییم که البته سخت در اشتباهند.
آنها بلافاصله بعد از ترور، اسرائیل مدعی شد نمی‌دانستیم نیروهای ایرانی در منطقه هستند و با واسطه کردن سه کشور، پیام دادند «شما عکس‌العمل نشان ندهید ما دیگر این کار را نمی‌کنیم».

وی تاکید کرد: ما اهل معامله نیستیم و اسرائیل باید قصاص شود؛ آن هم به اندازه. البته اگر شروع‌کننده جنگ شما باشید قطعاً تمام‌کننده آن نخواهید بود.

سردار همدانی با اشاره به اینکه غرب به دنبال کوتاه کردن دست ایران در منطقه و همچنین تضعیف حزب‌الله است، ابراز داشت: البته خود اسرائیل اعتراف کرده، ایران حزب‌الله دوم را در عراق ایجاد کرده و اکنون بیش از ۷۰ درصد جوانان اهل سنت با ایران و انقلاب آن هستند.

فرمانده سابق سپاه محمد رسول‌الله(ص) با اشاره به فتنه سال ۸۸ و ابعاد عظیم آن، گفت: به اعتقاد بسیاری، سناریوی غرب در موضوع قتل ندا آقاسلطان و تلاش برای انداختن آن به گردن نظام، به تنهایی برای سقوط ایران کافی بود که البته رهبر معظم انقلاب تمام ابعاد این فتنه بزرگ را با همراهی مردم خنثی کردند.

سردار همدانی با بیان اینکه سران فتنه قابل بخشش نیستند، گفت: به فرض بخشش آنها از سوی خانواده معظم جانبازان و شهدا، سران فتنه به خاطر خدشه‌ای که به انقلاب وارد کردند، قابل بخشش نخواهند بود. مردم باید محاکمه آنها از دستگاه قضایی را مطالبه کنند تا دیگر کسی جرأت برافروختن آتش فتنه در نظام را نکند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 365
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
جمعه 3 بهمن 1393

بازتاب بین المللی پیام رهبر انقلاب به جوانان اروپا و آمریکا

رهبر معظم انقلاب اسلامی در پی حوادث اخیر در پیامی به جوانان اروپا و آمریکای شمالی فرمودند: در واکنش به سیل پیشداوری‌ها و تبلیغات منفی، سعی کنید شناختی مستقیم و بی‌واسطه از دین اسلام به دست آورید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،  به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی خامنه ای، ولی امر مسلمین جهان، در پی حوادث اخیر، پیام مهمی به زبان انگلیسی خطاب به جوانان غربی منتشر کردند.

متن فارسی پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی بدین شرح است:

بسم‌ الله الرّحمن الرّحیم

به عموم جوانان در اروپا و امریکای شمالی

حوادث اخیر در فرانسه و وقایع مشابه در برخی دیگر از کشورهای غربی مرا متقاعد کرد که درباره‌ آنها مستقیماً با شما سخن بگویم. من شما جوانان را مخاطب خود قرار می‌دهم؛ نه به این علّت که پدران و مادران شما را ندیده می‌انگارم، بلکه به این سبب که آینده‌ ملّت و سرزمینتان را در دستان شما می‌بینم و نیز حسّ حقیقت‌جویی را در قلبهای شما زنده‌تر و هوشیارتر می‌یابم.

 

همچنین در این نوشته به سیاستمداران و دولتمردان شما خطاب نمی‌کنم، چون معتقدم که آنان آگاهانه راه سیاست را از مسیر صداقت و درستی جدا کرده‌اند.

سخن من با شما درباره‌ اسلام است و به‌طور خاص، درباره‌ تصویر و چهره‌ای که از اسلام به شما ارائه می‌گردد.

 

از دو دهه پیش به این سو ــ یعنی تقریباً پس از فروپاشی اتّحاد جماهیر شوروی ــ تلاشهای زیادی صورت گرفته است تا این دین بزرگ، در جایگاه دشمنی ترسناک نشانده شود.

تحریک احساس رعب و نفرت و بهره‌گیری از آن، متأسّفانه سابقه‌ای طولانی در تاریخ سیاسی غرب دارد.

 

من در اینجا نمی‌خواهم به «هراس‌های» گوناگونی که تاکنون به ملّتهای غربی القاء شده است، بپردازم.

شما خود با مروری کوتاه بر مطالعات انتقادی اخیر پیرامون تاریخ، می‌بینید که در تاریخ‌نگاری‌های جدید، رفتارهای غیر صادقانه و مزوّرانه‌ دولتهای غربی با دیگر ملّتها و فرهنگهای جهان نکوهش شده است.

 

تاریخ اروپا و آمریکا از برده‌داری شرمسار است، از دوره‌ استعمار سرافکنده است، از ستم بر رنگین‌پوستان و غیر مسیحیان خجل است؛ محقّقین و مورّخین شما از خونریزی‌هایی که به نام مذهب بین کاتولیک و پروتستان و یا به اسم ملیّت و قومیّت در جنگهای اوّل و دوّم جهانی صورت گرفته، عمیقاً ابراز سرافکندگی می‌کنند.

این به‌خودی‌خود جای تحسین دارد و هدف من نیز از بازگوکردن بخشی از این فهرست بلند، سرزنش تاریخ نیست، بلکه از شما می‌خواهم از روشنفکران خود بپرسید چرا وجدان عمومی در غرب باید همیشه با تأخیری چند ده ساله و گاهی چند صد ساله بیدار و آگاه شود؟ چرا بازنگری در وجدان جمعی، باید معطوف به گذشته‌های دور باشد نه مسائل روز؟ چرا در موضوع مهمّی همچون شیوه‌ برخورد با فرهنگ و اندیشه‌ اسلامی، از شکل‌گیری آگاهی عمومی جلوگیری می‌شود؟

 

شما به خوبی می‌دانید که تحقیر و ایجاد نفرت و ترس موهوم از «دیگری»، زمینه‌ مشترک تمام آن سودجویی‌های ستمگرانه بوده است.

اکنون من می‌خواهم از خود بپرسید که چرا سیاست قدیمی هراس‌افکنی و نفرت‌پراکنی، این‌بار با شدّتی بی‌سابقه، اسلام و مسلمانان را هدف گرفته است؟ چرا ساختار قدرت در جهان امروز مایل است تفکر اسلامی در حاشیه و انفعال قرار گیرد؟ مگر چه معانی و ارزشهایی در اسلام، مزاحم برنامه‌ قدرتهای بزرگ است و چه منافعی در سایه‌ تصویرسازی غلط از اسلام، تأمین می‌گردد؟ پس خواسته‌ اوّل من این است که درباره‌ انگیزه‌های این سیاه‌نمایی گسترده علیه اسلام پرسش و کاوش کنید.

 

خواسته‌ دوم من این است که در واکنش به سیل پیشداوری‌ها و تبلیغات منفی، سعی کنید شناختی مستقیم و بی‌واسطه از این دین به دست آورید. منطق سلیم اقتضاء می‌کند که لااقل بدانید آنچه شما را از آن می‌گریزانند و می‌ترسانند، چیست و چه ماهیّتی دارد.

من اصرار نمی‌کنم که برداشت من یا هر تلقّی دیگری از اسلام را بپذیرید بلکه می‌گویم اجازه ندهید این واقعیّت پویا و اثرگذار در دنیای امروز، با اغراض و اهداف آلوده به شما شناسانده شود. اجازه ندهید ریاکارانه، تروریست‌های تحت استخدام خود را به عنوان نمایندگان اسلام به شما معرفی کنند. اسلام را از طریق منابع اصیل و مآخذ دست اوّل آن بشناسید.

با اسلام از طریق قرآن و زندگی پیامبر بزرگ آن (صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌و‌سلّم) آشنا شوید.

 

من در اینجا مایلم بپرسم آیا تاکنون خود مستقیماً به قرآن مسلمانان مراجعه کرده‌اید؟ آیا تعالیم پیامبر اسلام (صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم) و آموزه‌های انسانی و اخلاقی او را مطالعه کرده‌اید؟ آیا تاکنون به جز رسانه‌ها، پیام اسلام را از منبع دیگری دریافت کرده‌اید؟ آیا هرگز از خود پرسیده‌اید که همین اسلام، چگونه و بر مبنای چه ارزشهایی طیّ قرون متمادی، بزرگترین تمدّن علمی و فکری جهان را پرورش داد و برترین دانشمندان و متفکّران را تربیت کرد؟

من از شما می‌خواهم اجازه ندهید با چهره‌پردازی‌های موهن و سخیف، بین شما و واقعیّت، سدّ عاطفی و احساسی ایجاد کنند و امکان داوری بیطرفانه را از شما سلب کنند.

امروز که ابزارهای ارتباطاتی، مرزهای جغرافیایی را شکسته است، اجازه ندهید شما را در مرزهای ساختگی و ذهنی محصور کنند. اگر چه هیچکس به‌صورت فردی نمی‌تواند شکافهای ایجاد شده را پر کند، امّا هر یک از شما می‌تواند به قصد روشنگریِ خود و محیط پیرامونش، پلی از اندیشه و انصاف بر روی آن شکافها بسازد.

این چالش از پیش طراحی شده بین اسلام و شما جوانان، اگر چه ناگوار است امّا می‌تواند پرسش‌های جدیدی را در ذهن کنجکاو و جستجوگر شما ایجاد کند.

تلاش در جهت یافتن پاسخ این پرسش‌ها، فرصت مغتنمی را برای کشف حقیقت‌های نو پیش روی شما قرار می‌دهد.

بنابراین، این فرصت را برای فهم صحیح و درک بدون پیشداوری از اسلام از دست ندهید تا شاید به یمن مسئولیّت‌پذیری شما در قبال حقیقت، آیندگان این برهه از تاریخ تعامل غرب با اسلام را با آزردگی کمتر و وجدانی آسوده‌تر به نگارش درآورند.

سیّدعلی خامنه‌ای

 

نامه رهبر به جوانان غرب

مواردی از بازتاب وسیع پیام رهبر انقلاب در رسانه های بین المللی:

خبرگزاری فرانسه: رهبر معظم ایران از جوانان غرب خواست تا اسلام را مطالعه کنند و « در واکنش به سیل پیش‌داوری‌ها و تبلیغات منفی، سعی کنید شناختی مستقیم و بی‌واسطه از این دین به دست آورید.»

نشریه فارین پالیسی: رهبر ایران در نامه‌ای سرگشاده و غیر منتظره به جوانان اروپا و آمریکا اظهار داشت: اصرار نمی‌کنم که برداشت من یا هر تلقّی دیگری از اسلام را بپذیرید بلکه می‌گویم اجازه ندهید این واقعیت پویا و اثرگذار در دنیای امروز، با اغراض و اهداف آلوده به شما شناسانده شود.

شبکه بلومبرگ: آیت الله خامنه ای رهبر ایران از جوانان غرب خواست درباره اسلام پیش داوری نکنند.

شبکه المیادین: آیت الله خامنه‌ای جوانان غربی را به شناخت اسلام از منابع اصلی دعوت کرد.

صدای روسیه: رهبر معظم انقلاب ایران در نامه ای سرگشاده جوانان اروپا و آمریکای غربی را دعوت کرد تا اسلام را بشناسند و گفت غرب به دنبال هراس افکنی و نفرت پراکنی علیه اسلام است.

نیویورک مگزین: رهبر ایران از جوانان غرب خواست تا با ذهن باز درباره اسلام تفکر کنند وی در نامه‌ای سرگشاده نوشت: از شما می‌خواهم اجازه ندهید با چهره‌پردازی‌های موهن و سخیف، بین شما و واقعیت، سد عاطفی و احساسی ایجاد کنند و امکان داوری بیطرفانه را از شما سلب کنند.

بی بی سی: رهبر جمهوری اسلامی از جوانان غربی خواسته است برای آشنایی با اسلام مستقیما به قرآن و زندگی پیغمبر اسلام مراجعه کنند.
رهبر جمهوری اسلامی خواسته است تا جوانان غربی، با استفاده از امکان دسترسی به اطلاعات، در صدد کشف واقعیت برآیند و گفته است"امروز که ابزارهای ارتباطاتی، مرزهای جغرافیایی را شکسته است، اجازه ندهید شما را در مرزهای ساختگی محصور کنند."


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 333
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
سه شنبه 9 دی 1393

"ایران ۲۰۱۴ در شش زمینه مهم خبرساز بود"

اگرچه سال ۲۰۱۵ ممکن است به لحاظ اقتصادی چالش برانگیز باشد ، اقتصاد ایران در سال ۲۰۱۴ شاهد بهبود نسبی بود و با رشد چهار درصدی در نیمه دوم ، پس از دو سال از رکود خارج شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، پایگاه اینترنتی تروتدیگ در گزارشی به قلم جوان کول نوشت: ایران سال 2014 میلادی در شش زمینه مهم خبرساز بود .

 

شش موفقیت ایران


1- اگرچه در سال 2014 پیشرفت قابل ملاحظه ای در مناسبات ایران با آمریکا و اتحادیه اروپا حاصل نشد ، انتظار می رود این کشور و اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل به علاوه آلمان در نهایت با یکدیگر به توافق برسند. ضرب الاجل دستیابی به توافق نهایی به اواسط سال 2015 موکول شده است.
دو طرف نتوانستند در مهلت زمانی که پیشتر تا نوامبر سال 2014 تعیین شده بود به توافق دست یابند.

2- موفقیت نظام سوریه در گسترش کنترل و نفوذ خود بر شهرهایی همچون حمص و حماه و ادامه مبارزات برای دفاع از دمشق ، لاذقیه و بخش هایی از حلب بدان معناست که بشار اسد رئیس جمهور سوریه توانسته بخش هایی از خاک این کشور را از کنترل مخالفان خارج کند
سوریه در کنار عراق ، لبنان ، سودان و در برخی موارد امارات عربی متحده یکی از معدود متحدان ایران در جهان عرب بشمار می رود.
هر روز که نظام سوریه سقوط نکند برای ایران یک پیروزی محسوب می شود.

3- تسلط حوثی ها بر بیشتر بخش های یمن در سال 2014 این کشور را به یک متحد جدید عرب برای ایران تبدیل نکرد اما موجب شد تا یمن دست کم دوستی جدید برای ایران شود.
علاوه بر این ، یمن در تلاش برای نزدیکی به ایران از فهرست کشورهای عرب نزدیک به عربستان سعودی خارج شد.

4- کنترل داعش بر مناطق سنی نشین شمال و غرب عراق در ژوئن سال 2014 ، تهدیدی برای ایران و در عین حال فرصتی ژئوپولیتیکی برای این کشور بود.
دولت بغداد ناگهان به تهران نزدیک و نزدیک تر و از حمایت های ایران بهره مند شد.
برای نجات شهر ترکمن نشین آمرلی ، نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران به همراه شبه نظامیان شیعه به متحدان واقعی تبدیل شدند. بنا بر گزارش ها باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا به آیت الله علی خامنه ای رهبر معظم ایران درباره همکاری دو کشور علیه داعش نامه نوشته است.

5- اگرچه سال 2015 میلادی ممکن است به لحاظ اقتصادی چالش برانگیز باشد ، اقتصاد ایران در سال 2014 شاهد بهبود نسبی بود و با رشد چهار درصدی در نیمه دوم ، پس از دو سال از رکود خارج شد. به رغم موفقیت نسبی آمریکا در کاهش قابل توجه صادرات نفت ایران که از دو میلیون و 500 هزار بشکه در چند سال گذشته اکنون به یک میلیون و 300 هزار بشکه در روز رسیده است ، هنوز آسیبی جدی به اقتصاد این کشور وارد نشده است.
کاهش ارزش ریال ، واحد پول ایران ، این کشور را بر آن ساخته است تا به صادرات بیشتری از اقلام و کالاهای غیرنفتی ، محصولات کشاورزی ، صنایع دستی و تولیدات کارخانه ای به دیگر کشورها روی آورد.
از آنجا که چین بزرگترین واردکننده کالاهای غیرنفتی ایران بشمار می رود و 23 درصد صادرات این کشور روانه بازار ایران می شود حجم مبادلات تجاری غیرنفتی ایران با چین افزایشی قابل توجه داشته و به حدود شش میلیارد دلار رسیده است .
بر حجم مبادلات تجاری آمریکا با ایران نیز در سال 2014 میلادی افزوده شده است و این امر کشورهای اروپایی را که مبادلات آنها با تهران از سالانه 26 میلیارد دلار به تنها هشت میلیارد دلار رسیده آزرده خاطر کرده است.
دولت حسن روحانی رئیس جمهور ایران نرخ تورم در این کشور را از 40 درصد به 17 درصد کاهش داده است و به دنبال چنین اقدامی از فشارها بر اقشار کم درامد کاسته شده است.
کاهش هرچه بیشتر بهای نفت در سال آینده بر بودجه دولت ایران و پروژه های زیرساختی این کشور تاثیرگذار خواهد بود و در عین حال ممکن است به افزایش صادرات این کشور در دیگر زمینه ها کمک کند.
6- همزمان با بهبود اندک مناسبات ایران با آمریکا ، این کشور توجه برخی چهره های شناخته شده آمریکایی را در سال 2014 به خود جلب کرد.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 352
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
سه شنبه 2 دی 1393

مصاحبه شمخانی با تایمز درباره رابطه با آمریکا و مواضع ایران در منطقه

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در گفتگو با فایننشال‌ تایمز تاکید کرد، ایران در پی از سرگیری روابط با آمریکا نخواهد بود.

علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان درگفتگو با فایننشال‌ تایمزتأکید کرد که حتی اگر توافق جامع هسته‌ای بتواند به کاهش تنش‌های بین ایران و آمریکا کمک کند، تهران به دنبال از سرگیری روابط دیپلماتیک با واشنگتن نخواهد بود.

به نوشته فایننشال‌تایمز، شمخانی دراین گفتگو افزود: موضع ایران در منطقه با نقش‌آفرینی آن در تغییر مسالمت‌آمیز دولت بغداد در تابستان گذشته و تداوم حضور بشار اسد به عنوان رئیس جمهوری سوریه در دمشق تقویت شد.

وی در ادامه عنوان داشت: ایران و آمریکا "می‌توانند به گونه‌ای رفتار کنند که از انرژی خود علیه یکدیگر (در منطقه) استفاده نکنند. از این نظر، یک توافق هسته‌ای می‌تواند بسیار حیاتی باشد. همه چیز به صداقت آمریکایی‌های در گفتگوهای هسته‌ای بستگی دارد."

دبیر شورای امنیت ملی کشورمان در پاسخ به پرسشی در مورد دیدارهای معمول دیپلمات‌های ایرانی و آمریکایی طی گفتگوهای کشورمان با گروه 1+5 و امکان نزدیکی بین دو کشور، گفت: "خیر، مذاکرات تنها برای موضوع هسته‌ای است."

شمخانی همچنین برخی شک و تردید‌های مطرح شده از سوی دیپلمات‌های غربی مبنی بر اینکه رهبر معظم انقلاب اساسا از یک توافق هسته‌ای بادوام حمایت نمی‌کند را رد کند. به گفته وی "اگر ایشان به دنبال علتی برای قطع مذاکرات هسته‌ای بودند، زمان کافی برای انجام آن طی یک سال و نیم گذشته وجود داشت."

وی در ادامه افزود: ایران زیر (فشار) تحریم‌های بین‌المللی قد خم نمی‌کند و از حقوق خود براساس معاهده منع گسترش سلاح‌‌های هسته‌ای کوتاه نمی‌آید. به گفته وی "اگر توافقی صورت نگیرد ما نمی‌میریم، و اگر توافقی حاصل شود نیز به بهشت نمی‌رویم."

فایننشال تایمز در ادامه نوشت: دبیر شورای عالی امنیت ملی در ارتباط با موضوع عراق و گروه تروریستی داعش نیز از تأیید گزارش‌های منتشره در مورد همکاری ضمنی (تهران) با واشنگتن خودداری کرد. شمخانی گفت: تهران از طریق دولت عراق، آمریکا را در مورد عملیات‌های خود در حمایت از گروه‌های شیعه "مطلع" کرده است، اما وی تأکید کرد که حملات هوایی تحت هدایت آمریکا (علیه داعش در عراق) بی‌تأثیر بوده‌اند.

وی در این گفتگو عنوان داشت: تغییر دولت دربغداد به تقویت موضع ایران درمنطقه یاری رساند. به گفته وی: "امروزه، عراق نسبت به گذشته، و به خاطر دولت و مردم آن، متحد نزدیک‌تری برای ایران است ... زیرا متوجه شدند که ایران عمق استراتژیک آن است."

شمخانی همچنین ابراز امیداوری کرد که بتواند تنش‌های بین ایران و عربستان سعودی را کاهش دهد. وی گفت: "این سوءتفاهمات یا رقابت‌های تلخ باید تغییر ماهیت داده و به یک بازی سیاسی طبیعی تبدیل شوند." اما همچنان دیداری از عربستان سعودی برنامه‌ریزی نشده است.

وی همچنین ادعاهای مطرح شده از سوی برخی کشورهای عربی و دیپلمات‌های غربی مبنی بر کشتار اهل سنت از سوی گروه‌های شیعه تحت فرماندهی ایران طی عملیات آن‌ها برای آزادسازی اراضی عراق را رد کرد. وی گفت که گروه‌های شیعه تنها عناصر داعش را هدف قرار می‌دهند. به علت مقاومت (خود) غیرنظامیان (در مقابل داعش) آن‌ها قصدی برای آزادسازی مناطق سنی‌نشین ندارند.

آزادسازی موصل، دومین شهر بزرگ عراق زمان زیادی خواهد برد و نیازمند عزم جزم مسلمانان اهل سنت است.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 330
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
یک شنبه 30 آذر 1393

"خاورمیانه دیگر توسط آمریکا هدایت نمی‌شود"

اوضاع برای غربی ها در خاورمیانه خوب پیش می رفت تا اینکه کم کم این مسئله مشخص شد که کشورهای منطقه یک زندگی مستقل از غرب را دنبال کرده و غرب به این قدرت ها بیش از آنکه آن ها نیاز داشته باشند، نیاز دارد.


یک روزنامه اتریشی ۲۰۱۴ را سال تغییرات اساسی در خاورمینه دانسته و با اشاره به نقش کلیدی ایران در مبارزه با داعش از کاهش نفوذ غرب در خاورمیانه در سایه تحولات منطقه گفت. روزنامه "دی پرسه" نوشت: چه کسی زمانی فکرش را می کرد که روزی فرا برسد که آمریکا از عملیات نظامی ایران در منطقه استقبال کند. جان کری وزیر خارجه امریکا در اوایل دسامبر بعد از اینکه جنگنده های جمهوری اسلامی در شرق عراق برخی مواضع داعش را بمباران کردند از تهران تمجید کرد.
دی پرسه در ادامه نوشت: البته این سیگنال مثبت آمریکا به سمت تهران واکنش جدیدی نبود و قبل از آن نیز رئیس جمهوری آمریکا نامه دوستانه ای را برای رهبری جمهوری اسلامی نوشته و در آن از وی درخواست کرده بود که مشترکا با دشمن تازه یعنی داعش مبارزه کرده و در مناقشات اتمی به توافقی دست یابند.
این روزنامه اتریشی در ادامه نوشت: جهان در خاورمیانه دیگر مانند سابق نیست. آمریکا و اروپا سالیان سال به مناسبات ویژه خود با اسرائیل و عربستان سعودی تاکید داشتند. ایران به عنوان یک مسئله و اهریمن سالیان طولانی از طرف غرب کنار گذاشته شده بود و آمریکا برای اطمینان از مسیری که در پیش گرفته بود نیروهایی را در منطقه مستقر کرده بود.

پس از آن یک گروه تروریست جهادی ظهور پیدا کرده و بخش هایی در خاورمیانه را به تصرف خود درآورد و اعلام خلافت کرده و نام "دولت اسلامی" (داعش) را بر خود نهاد و به این ترتیب دیگر هیچ چیز مانند سابق نیست. هیچ اتفاقی در خاورمیانه تا این حد این مساله را آشکار نکرده بود که این منطقه دیگر حول محور و تحت نفوذ آمریکا و اروپا نیست.

"استفان والت" استاد روابط بین الملل دانشگاه هاروارد سیاست فعلی آمریکا را این گونه توصیف می کند که "جرج بوش تلاش کرد از راه مداخله نظامی، خاورمیانه را مستقیما تحت کنترل خود درآورد. بعد از اینکه جنگ عراق شکست خورد واشنگتن به سیاست موازنه با قدرت های منطقه ای روی آورد. بر اساس این سیاست آمریکا دیگر نباید بر منطقه مسلط می شد بلکه تنها مراقبت می کرد که کس دیگری بر این منطقه تسلط نیابد. اوضاع برای غربی ها خوب پیش می رفت تا اینکه کم کم این مسئله مشخص شد که کشورهای منطقه یک زندگی مستقل از غرب را دنبال کرده و غرب به این قدرت ها بیش از آنکه آن ها نیاز داشته باشند نیاز دارد."

این مسئله به وضوح درباره ایران خود را نشان داد. جمهوری اسلامی ایران نه تنها خود را به عنوان یکی از مهمترین بازیگران دشمن با داعش در منطقه نشان داد بلکه اولین کشوری بود که دولت بغداد را با کمک نیروهای قدس خود در مبارزه با داعش حمایت کرد. به گفته تهران بدون کمک نیروهای قدس بغداد به محاصره تروریست های داعش در می آمد.

نویسنده در ادامه نوشت: با وجود اهمیت روزافزون ایران به عنوان یک وزنه سنگین مخالف با داعش در منطقه، اما این کشور به نشست ائتلاف ضد داعش در واشنگتن با حضور مقامات عالی رتبه نظامی بیست کشور غربی و عربی دعوت نشد. آمریکا و اسرائیل از مخالفان مشارکت ایران در ائتلاف مبارزه با داعش بودند.

با این همه ایران خود را با ثبات ترین کشور منطقه که توسط برخی کشورهای آشفته عربی که به وسیله گروه های افراطی ناپایدار شده اند می داند.

سید حسین موسویان سفیر سابق ایران در آلمان کشور خود را به عنوان یک شریک ائتلافی غرب (در مبارزه با داعش) ستوده و در این باره اظهار داشته است که یک ائتلاف شیعه همراه با ایران، ارتش منظم سوریه، عراق و حزب الله در کنار نیروهای امنیتی کُرد موسوم به پیشمرگه موثرترین نیروهای زمینی در مبارزه با داعش محسوب می شوند.

نویسنده در ادامه تصریح کرد:  ترکیه به عنوان دومین قدرت منطقه ای مهم با نفوذ روزافزون مطرح است که مشابه ایران به دلیل مرزهای طولانی اش با سوریه و عراق از طرف داعش بسیار آسیب پذیر است. هدف آنکارا سقوط رژیم بشار اسد در سوریه است. این هدف آنکارا منجر به همکاری آشفته این کشور با همه گروه های شورشی در سوریه  شده است. از طرفی داعش به عنوان یک قدرت غیر قابل کنترل در مرزهای جنوبی برای آنکارا مطرح است. ترکیه نگران این مسئله است که مخالفان کرد بتوانند در صورت عقب نشینی داعش این خلا را پر کنند.

سومین قدرت منطقه ای عربستان سعودی است که از ماه سپتامبر رسما به ائتلاف ضد داعش به رهبری آمریکا پیوسته است. عربستان سعودی نیز سقوط نظام بشار اسد را دنبال می کند. رقابت با هژمونی روزافزون ایران انگیزه بالایی برای دنبال کردن این هدف به آل سعود داده است. ائتلاف بین نظام سوریه و تهران خار بزرگی در چشم عربستان است. عربستان سعودی می خواهد سوریه را از مدار ایران خارج کند. شورش علیه بشار اسد فرصت مناسبی برای دستیابی به این هدف بود. در این راستا آل سعود بخصوص از نیروهای شورشی افراطی حمایت می کند.

همزمان داعش نیز در خدمت عربستان و در راستای اهداف این کشور کار می کند چرا که نفوذ ایران در عراق را سست کرده و می خواهد خطوط ارتباطی و مناسبات بین ایران، سوریه و حزب الله لبنان را تخریب کند. البته بزرگترین چالش عربستان سعودی این است که حمایت از داعش برای این کشور غیر سازنده بوده و به نزدیکی ایران و آمریکا منجر می شود و این بزرگترین کابوس برای آل سعود است. از دید عربستان در حال حاضر داعش بیشترین سود را برای ایران و سوریه دارد. این دلیل اصلی است که چرا عربستان سعودی به رغم مخالفت های بالای داخلی به ائتلاف ضد داعش پیوسته است.

روزنامه اتریشی دی پرسه در ادامه تصریح کرد که مذاکرات هسته ای غرب با ایران نیز اوضاع را تغییر داده است. تهران دقیقا می داند که همکاری در مبارزه با داعش موثرترین کارت برای امتیاز گیری از غرب در مذاکرات هسته ای است. تا زمانی که یک توافق هسته ای منعقد نشود هیچ همکاری بین ایران و آمریکا علیه داعش وجود نخواهد داشت.

نویسنده دی پرسه در بخش پایانی این مطلب خاطر نشان کرد: خاورمیانه دیگر توسط پلیس جهانی، آمریکا هدایت نمی شود و این قدرت های منطقه ای هستند که به صورت روزافزون اوضاع را در دست گرفته اند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 317
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
یک شنبه 30 آذر 1393

فارین پالیسی :

تنها هدف سیاست نفتی عربستان تضعیف ایران است

پایگاه آمریکایی در گزارشی هدف از اقداماتی که به کاهش شدید بهای نفت در بازارهای جهانی منجر شده است را تلاش ریاض برای " تضعیف تهران " ارزیابی کرد.

 پایگاه «فارین پالیسی» در گزارشی تحت عنوان «چرا سعودی‌ ها عمدا بازارهای جهانی را هدف قرار داده‌اند؟» در پاسخ سوال مطرح شده می‌نویسد: " دلیل ساده این موضوع (تلاش برای کاهش شدید قیمت نفت) تضعیف تهران است."

تنها هدف سیاست نفتی عربستان تضعیف ایران است
فارین پالیسی در گزارش خود با بیان اینکه عربستان در راستای رقابت منطقه‌ای با ایران همواره از اهرم نفت استفاده کرده است، می‌نویسد:  " بازارهای نفت، از مهمترین حوزه‌های رقابت و کشمکش سعودی-ایرانی برای تسلط و غالب شدن بر امور خلیج فارس باقی مانده است. "

این پایگاه در ادامه با ذکر مثال ذکر می‌نویسد: " در نوامبر 2006 "نوال عبید" مشاور امنیتی بندر بن سلطان (سفیر وقت عربستان سعودی در آمریکا و وزیر سابق اطلاعات سعودی) در سرمقاله‌ای برای واشنگتن پست ذکر می‌کند که "اگر عربستان سعودی تولید نفت را افزایش داده و بهای آن را به نصف (میزان کنونی) کاهش دهد، این موضوع برای ایران ویرانگر خواهد بود".
فارین پالیسی در پایان هدف ریاض از دست اندازی عمدی در بازارهای جهانی نفت و پایین نگهداشتن بهای آن را تضعیف اقتصاد ایران و ایجاد نارضایتی مردمی در این کشور تحلیل می‌کند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 355
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
یک شنبه 30 آذر 1393

روحیه دادن به روش روباه پیر؛

خودزنی ۳۵۰ میلیارد دلاری اعراب از حسادت به ایران

نشریه العرب انگلیس با اشاره به استفاده عربستان از سلاح نفت برای متوقف کردن پیشرفت های ایران، تلاش کرد با ترساندن آنها از ایران و تعریف و تمجید از عقل و دریات حاکمان عرب، به مخاطبانش در کشورهای خلیج فارس روحیه دهد.


تحلیلگران غربی کاهش شدید قیمت نفت را، نتیجه تبعیت عربستان از امریکا به قصد لطمه زدن به ایران توصیف کرده و افزوده اند، کشورهای کوچکتر خلیج فارس از روی اجبار به تحمل زیان میلیاردی اقتصادشان تن داده اند.
  نشریه العرب چاپ لندن برای کاستن از نارضایتی افکار عمومی کشورهای عرب خلیج فارس بخاطر تبعیت مقاماتشان از امریکا و تسلیم شدن در برابر عربستان، تلاش کرد در مقاله ای به آنها قوت قلب داده و اطمینان دهد که تحمل ضرر میلیاردی ناشی از ارزان کردن نفت، موقتی است و با در پیش گرفتن ریاضت اقتصادی، اعراب از این مرحله عبور خواهند کرد.

وحشت اعراب از ایران


در این مقاله، تکرار شده است که سرمایه های کشورهای خلیج فارس، فقط در داخل آنها هزینه می‌شود و به همین علت، هزینه ها قابل کنترل است و آنها با پیش گرفتن سیاست ریاضت اقتصادی می توانند بحران را پشت سر بگذارند.

این درحالی است که از زمان کشف نفت در این کشورها، یکی از مشکلات اساسی حاکمان، ناتوانی در جذب کامل درآمدها و هزینه کردن آن در داخل کشورهایشان بوده و در دهه های اخیر نیز، پول اغلب قراردادهای فروش نفت، به علت وابستگی کامل این کشورها به واردات صنایع و خدمات، از پیش خرج شده است.


روزنامه العرب لندن با اشاره به این که عربستان، رویارویی با ایران را رهبری می‌کند، ادعا کرده که این کشور تا کنون در استفاده از سلاح «طلای سیاه» در این نبرد موفق بوده است. با این حال هشدارهای کارشناسان و تحلیل گران اقتصادی درباره پیامدهای ادامه کاهش قیمت نفت، افزایش یافته است و برخی از آنها پیش بینی کرده اند کشورهای شورای همکاری خلیج فارس در آستانه مرحله ای سخت قرار دارند.

بر اساس آمار و ارقام این نشریه انگلیسی، کشورهای عربی خلیج فارس که از روی اجبار و با نارضایتی، به تبعیت از عربستان تن داده اند، روزانه هفده و نیم میلیون بشکه نفت تولید می‌کنند و با توجه به قیمت های کنونی، نیمی از درآمدهای نفتی خود را از دست خواهند داد. یعنی سالانه سیصد و پنجاه میلیارد دلار از درآمدهای نفتی آنها از دست می‌رود و این مسئله بدون شک، تاثیر گذار خواهد بود.

این نشریه انگلیسی برای کاستن از خشم و نارضایتی مخاطبانش در این کشورها، بلافاصله اقدام کرده و با ترساندن آنها از ایران، افزوده است: کشورهای عربی خلیج فارس، امروز خود را در برابر تلاش های ایران برای خدشه وارد کردن به ثبات آنها می‌بینند. آنهم در حالی که آمریکا که همپیمان آنهاست، از خود در برابر ایران سستی نشان می‌دهد.

العرب می افزاید: به همین دلایل کشورهای خلیج فارس مجبور شدند به تبعیت از عربستان، تدابیری برای افزایش تولید نفت اتخاذ کنند تا با ارزان کردن نفت، وارد این رویارویی شوند.

نویسنده انگلیسی این نشریه، به سرعت به مخاطبان عربش روحیه داده و در حالی که چند سطر بالاتر، به افزایش روز افزون هشدارها و نارضایتی اعراب اشاره کرده، ادعا می کند که "تدابیر اعراب در حال نتیجه دادن است و ایرانی که هفتاد درصد به درآمدهای نفتی وابسته با بحران اقتصادی شدیدی مواجه شده، بطوری که از هم اکنون دست از حمایت حزب الله برداشته است".
 
نویسنده انگلیسی این مقاله، در برابر مخاطبان خلیج فارسی اش، پا را از این هم فراتر گذاشته و می نویسد: "بودجه عمومی ایران، بر پایه هر بشکه نفت صد و سی و چهار دلار!!! بسته شده و بر اساس خبرهای فاش شده، با قطع شدن حمایت های ایران، حزب الله با ادامه مبارزه در سوریه مخالفت کرده است."

این نشریه لندنی، در ادامه، مطالبی درباره کاهش ارزش روبل و فروپاشی اقتصاد روسیه و حتی گرفتار شدن امریکا در اثر این تدبیر نوشته و افزوده است: این تونل ترسناک که ایران و روسیه و حتی آمریکا خود را گرفتار آن دیده اند، نشان دهنده میزان تاثیر کشورهای عربی خلیج فارس و توانایی آنها برای رویارویی است.

این نویسنده در پایان، کف مرتبی برای اعراب خلیج فارس می زند و می نویسد: درباره اینکه آیا آتش افروخته شده، دامان اعراب را نیز خواهد گرفت یا خیر باید گفت کشورهای خلیج فارس و در راس آنها، کسانی که این گام را برداشته اند، به خوبی می‌دانند چگونه عمل کنند که در نهایت با موفقیت بحران را پشت سربگذارند.

استحمار روش جدید استعمارگر

 

* در روزهای اخیر بسیاری از رسانه ها و تحلیلگران بین المللی، کاهش بهای نقت را تلاش امریکا و عربستان برای متوقف کردن پیشرفت های ایران عنوان کرده اند، اما برخی از روشنفکران سیاسی داخل ایران، تاکید دارند که این موضوع نوسانات طبیعی بازار نفت است و امریکا و عربستان هیچ خصومتی با ایران ندارند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 354
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
یک شنبه 23 آذر 1393

 

هشدار بانک جهانی : رویکرد نفتی عربستان، بازی با آتش است

مشاور بانک جهانی افزود: باید توجه داشت که این کشورهای عربی با آتش بازی می کنند و در نهایت، کسری بودجه شدیدی در اقتصاد آنها بروز خواهد کرد. کاهش قیمت نفت در ماههای اخیر می تواند سبب شکل گیری بحران عظیم نفتی در سال آینده یا سال دو هزار و شانزده شود.»

اقتصاددان انگلیسی ، رویکرد نفتی عربستان سعودی و همراهانش را بازی با آتشی توصیف کرد که دامنگیر خودشان خواهد شد.

محمد سلامه، اقتصاد دان مشاور بانک جهانی و کارشناس نفتی ارشد حوزه خاورمیانه درگفتگو با شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی گفت:« قیمت نفت در هفته های اخیر در بازارهای جهانی به شدت کاهش یافته است و باید توجه داشت که روند رشد اقتصادی در حوزه آسیا - اقیانوسیه و اروپا کاهش یافته و آمریکا روزانه دو میلیون و پانصد هزار بشکه نفتی از منابع خودش وارد بازارهای جهانی کرده است.

سلامه افزود: ترکیب این عوامل، سبب افول قیمت نفت در بازارهای جهانی شده است، اما عامل اصلی این مسئله، عملکرد سازمان کشورهای تولید و صادرکننده نفت (اوپک) است که تصمیم نگرفتند تولید نفت را کاهش دهند.

وی تصریح کرد: اوپک اگر تولید نفتی خودش را روزانه دو میلیون بشکه کاهش می داد، می توانست قیمت نفت را در بازارهای جهانی تثبیت کند؛ این رویکرد اوپک بسیار اشتباه بوده است؛ این تصمیم اوپک براساس ملاحظات اقتصادی نبوده بلکه انگیزه های سیاسی به ویژه خواسته های عربستان سعودی مطرح بوده است.

این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: عربستان می خواهد در این فضا به ایران و اقتصاد نفتی ضربه بزند و جنگ نیابتی و غیرمستقیم بین ایران و عربستان در جریان است.

محمد سلامه گفت: ایران برای اینکه بتواند بودجه اش را متوازن کند به قیمت نفت در هر بشکه صد و بیست و پنج دلار نیاز دارد؛ حتی عربستان و کشورهای نفتی حوزه خلیج فارس نیز به قیمت صد دلاری برای هر بشکه نفت نیاز دارند، اما این کشورها منابع مالی عظیمی در اختیار دارند که می توانند از آن برای شرایط کنونی استفاده و کاهش قیمت نفت را تحمل کنند؛ اما باید توجه داشت این کشورهای عربی با آتش بازی می کنند و در نهایت، کسری بودجه شدیدی در اقتصاد آنها بروز خواهد کرد؛ کاهش قیمت نفت در ماههای اخیر می تواند، سبب شکل گیری بحران عظیم نفتی در سال آینده یا سال دو هزار و شانزده شود.»

سلامه در ادامه افزود:« قیمت پایین نفت بر اقتصاد برخی کشورها بیش از کشورهای دیگر تاثیر منفی می گذارد، اما کشورهایی که سبب پایین آمدن قیمت نفت شده اند، باید بدانند که بازنده خواهند بود.

وی تصریح کرد: قطع نظر از این که قیمت پایین نفت چیست، هیچ توجیهی برای رسیدن قیمت نفت به بشکه ای شصت دلار وجود ندارد و کشورهای تولید کننده نفت در منطقه خاورمیانه به قیمت صد دلاری برای هر بشکه نفت نیاز دارند تا بتوانند بودجه خود را متوازن نگاه دارند.

این مشاور بانک جهانی هشدار داد، پایین آمدن قیمت نفت به ضرر اقتصاد روسیه نیز است و برای این که روسیه بتواند توازن بودجه ای خود را حفظ کند به قیمت نود دلاری هر بشکه نفت نیاز دارد.

محمد سلامه افزود: همه کشورهایی که سبب پایین آمدن قیمت نفت شده اند، بزرگترین بازنده این بازی، کل صنعت نفت جهان است. هفت شرکت بزرگ نفتی جهان با پایین آمدن قیمت نفت، به فروش بخشی از سرمایه ها و کاهش سرمایه های خود روی آورده اند.

وی تصریح کرد: اوپک باید تولید نفتی خودش را روزانه دست کم دو میلیون دلار کاهش بدهد تا قیمت نفت بار دیگر در بازارهای جهانی افزایش یابد.»

درهمین حال  شبکه خبری سی ان ان اعلام کرد : افول قیمت نفت به کابوس شرکتهای نفتی تبدیل شده است که می تواند به آشوبهای اجتماعی منجر شود.

همچنین  کاهش قیمت نفت در بازارهای جهانی برای بورس های کشورهای مختلف نیز پرهزینه بوده است.

بورس اروپا  دیروز در بد ترین وضع در هفته های اخیر، به کار هفتگی خود پایان داد.

کاهش ارزش سهام شرکت های بزرگ نفتی اروپایی ازقبیل شل و بریتیش پترولیوم در این حوزه بسیار تاثیرگذار بوده است. بورس آمریکا از این قاعده مستثنی نبوده است.

این درحالی است که قیمت نفت همچنان سیر نزولی خود را ادامه می دهد.

سازمان جهانی انرژی نیز درباره آثار استمرار کاهش قیمت جهانی نفت هشدار داده است.

براساس اعلام سازمان جهانی انرژی اگر این روند به زودی متوقف نشود و تا سال آینده ادامه پیدا کند، ممکن است به بروز ناآرامی هایی در برخی کشورها منجر شود که به شدت به درامدهای نفتی متکی هستند.

قیمت نفت در بازارهای جهانی به کمتر از شصت دلار در هر بشکه تنزل پیدا کرده است.

نخستین بار در پنج و نیم سال گذشته، قیمت نفت به کمتر از پنجاه و هشت دلار هم رسیده است.

فقط در پنج روز گذشته، قیمت نفت کاهش نه درصدی داشته است. کشورهایی که به درآمدهای نفتی وابسته هستند به شدت از روند کاهش قیمت نفت آسیب دیده اند. سقوط ارزش واحد پولی روسیه موید همین مسئله است.

دیروز ارزش روبل روسیه، سه درصد دیگر کاهش یافت. از ژانویه دو هزار و چهارده، ارزش روبل روسیه چهل وسه درصد کاهش یافته است.

در نیجریه نیز که یکی دیگر از تولیدکنندگان بزرگ نفت است، ارزش واحد پولی این کشور به شدت تنزل پیدا کرده است.

یکی از آثار کاهش قیمت نفت در بازارهای جهانی این است که شرکت های بزرگ نفتی ازقبیل هالیبرتون و بریتیش پترولیوم اعلام کرده اند شمار قابل توجهی از نیروهای خود را اخراج می کنند تا هزینه هایشان کاهش یابد.

شرکت نفتی کانوکو فیلیپس نیز قصد دارد هزینه های خود را از سال دو هزار و پانزده کاهش دهد.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 339
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
یک شنبه 23 آذر 1393

همسایه دیوار به دیوار آمریکا مشتری پهپادهای ایران

نشنال اینترست نوشت: بعید نیست که برخی مقام‌های عضو پارلمان مکزیک برای خرید پهپادهای ایرانی ابراز علاقه کرده باشند، چرا که مکزیک به واسطه توان پایین در زمینه ساخت پهپاد و در تلاش برای مبارزه با کارتل‌های مواد مخدر، علاقه مند به خرید پهپاد از ایران است

 نشریه آمریکایی «نشنال اینترست» روز پنج‌شنبه طی گزارشی تحلیلی در زمینه «امکان حضور پهپادهای ساخت ایران بر فراز مکزیک» نوشت سفر چهار روزه «علاالدین بروجردی» رئیس کمیته امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ایران به مکزیک، اولین مورد این چنینی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران بود و از مهمترین دستاوردهای این سفر امضاء قرارداد تحکیم روابط سیاسی، فرهنگی و اقتصادی بین 2 کشور بود.
مکزیک از ایران پهپاد می خرد

بر اساس این گزارش، بروجردی حین بازگشت خود به ایران از علاقه‌مندی مقام‌های مکزیکی در خرید پهپادهای ساخت ایران خبر داده بود. نشنال اینترست نوشته است که بعید نیست که برخی مقام‌های عضو پارلمان مکزیک برای خرید پهپادهای ایرانی ابراز علاقه کرده باشند، چراکه خرید پهپادهای ایرانی برای مبازره با قاچاقچیان مواد مخدر عجیب به نظر نمی‌رسد و بنابر برخی گزارش‌ها این کشور بازار خوبی برای فروش پهپاد می‌باشد.

این نشریه آمریکایی در ادامه گزارش خود ضمن اشاره به تلاش‌های مکزیک برای خرید پهپاد از منابع مختلف، درباره فناوری پهپادهای ایران نوشت: «برخلاف مکزیک، ایران برنامه‌های بومی نسبتا قوی در ساخت پهپاد دارد.»

مرکز مطالعات پهپاد کالج آمریکایی «بارد» در این رابطه نوشته است: «ایران یکی از قدیمی‌ترین برنامه‌های ساخت پهپاد را در اختیار دارد. علاقه ایران در بهبود و توسعه پهپادها در واقع به جریان نبرد این کشور با عراق در دهه 80 میلادی برمی‌گردد.»

ایران در آوریل سال 2013، 4 نمونه از پهپاد‌های خود به نام‌های «عازم _ 2»، «مهاجر»، «حازم _3 » و «سریر _110» را رونمایی کرد. از دیگر دستاوردهای ایران در این زمینه باید به رونمایی از پهپاد «شاهد 129» اشاره کرد که نمونه‌ای از پهپاد اسرائیلی «هرمس 450»  با برد 2000 کیلومتر و قدرت پرواز به مدت 24 ساعت می‌باشد.

به گزارش این نشریه آمریکایی، ایران در انتقال فناوری ساخت پهپاد به کشورهای دیگر نیز تلاش دارد و گزارش‌ها در این زمینه به فروش و کمک در ساخت پهپاد به کشورها و گروه‌هایی چون حزب‌الله لبنان، حماس، سوریه و سودان حکایت دارند که البته باید مکزیک و نزوئلا را نیز به این جمع اضافه کرد.

در انتهای این گزارش آمده است که بنابر این محتمل می‌باشد که بعضی از قانون‌گذاران و سیاست مداران مکزیکی علاقه خود را به خرید پهپادهای ایرانی نشان داده باشند. ایران نیز بی‌شک اگر مکزیک بخواهد، پهپادهایش را به این کشور می‌فروشد تا از پرواز پهپادهای خود در مرزهای مکزیک بهره‌مند شود. در این میان اگر واشنگتن حرفی برای گفتن در این مورد داشته باشد، دستکم نباید به این زودی‌ها  انتظار داشت پهپادهای ایرانی در مکزیک به پرواز درآیند.

مکزیک با آمریکا 3145 کیلومتر (1954 مایل) مرز مشترک دارد و با چهار ایالت مهم این کشور یعنی تکزاس، نیومکزیکو، آریزونا و کالیفورنیا هم مرز است.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 373
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
یک شنبه 23 آذر 1393

مقامات ایرانی الاصل دولت آمریکا را بشناسید

براساس آمارها، حدود یک‌ میلیون ایرانی در آمریکا سکونت دارند که از این تعداد، برخی موفق به ورود به رده‌ های بالا در ادارات دولتی آمریکا شده‌ اند؟

چندی پیش خبر انتصاب یک ایرانی به عنوان معاون امور بین‌الملل وزارت خزانه‌ داری آمریکا منتشر شد.

رامین طلوعی، شهروند آمریکایی‌ ایرانی‌الاصلی است که به این سمت برگزیده شد.

به همین بهانه، نگاهی به ایرانیان حاضر در مناصب مهم دولتی و فدرال در آمریکا می اندازیم.

رامین طلوعی در خزانه داری آمریکا
روایات مختلفی از شمار ایرانیان مقیم آمریکا وجود دارد که هیچکدام معتبر نیست، زیرا بسیاری از ایرانیان هنوز ایرانی بودن خود را اعلام نکرده‌اند، اما نزدیک ترین تخمین غیر رسمی را می‌توان برآورد "دفتر حفاظت منافع ایران" در واشنگتن دی سی دانست که این تعداد را 900 هزار نفر بر اساس گذرنامه‌ها اعلام کرده است.

در هر حال، از این جمعیت تنها 12 نفر موفق به ورود حائز اهمیت به دستگاه سیاسی آمریکا شده‌اند که در این گزارش به معرفی آنها می‌پردازیم.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 361
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
شنبه 22 آذر 1393

 

این روز ها در هر جای دنیا که باشی ،در هر قاره ای که زندگی می کنی

،سیاه باشی یا  سفید ، چینی باشی یا آمریکایی ،دوست باشی یا دشمن

فرقی نمی کند با یک سرچ ساده در همین گوگل جان خودمان

دار و ندار مسئله هسته ای ایران رامی توانی بفهمی

حتی اصلا  لازم نیست به خودت زحمت بدهی

و کلمه هسته ای را با سر انگشتان مبارک خود

در کنار نام ایران بنویسی، تو فقط بنویس ایران

،آنموقع است که در کسری از ثانیه زیر و بم

مسئله هسته ای ایران برایت روشن می شود

؛از تعداد سانتریفیوژ هایش گرفته تا میزان

غنی سازیش، از تاسیسات فردوگرفته

تا آب سنگین اراک از نطنز گرفته تا

بوشهر  حتی محل دقیق آنهارا

هم می توانیاز روی گوگل

ارث پیدا کنی .

 

انگار

سری ترین مسئله هر کشوری در دنیا

به عیان ترین مسئله  کشور من تبدیل شده است

و این عروس هزار داماد را به عقد تمام دنیادرآورده ایم

عقدی که عاقدش شورای امنیت بود و برگزاری جشنش به عهده منافقین خائن

و فیلمبرداریش را آمریکایی ها انجام می دهندو کیفش را رژیم شیطانی صهیونیسم می برد.

 

حال که دشمنان

به یمن ساده لوحی دیپلمات های ما

به هدف اصلی خود که آگاهی یافتن از اطلاعات

حساس هسته ای ما بود و آن را در قالب مذاکرات برد برد به دست آورد

امیدواریم این ترفند دشمنان برای دستگاه سیاست خارجی ما روشن شده باشدو به الگوی

نامحرمان تبدیل نشود تا ایران را تحت عنوان مذاکره (برد ـ برد ) تخلیه اطلاعاتی

کنند چراکه امنیت هر کشوری در گرو محرمانه ماندن اطلاعات سری

آن کشور است و مادامی که کلید آن به دست  بیگانه نیفتد به آن

قطعه از زمین کشور می گویند وگرنه مستعمره ای

خواهد شد در دست نامحرمان و جولانگاه منافقان .

این بود دلنوشته زخم

هسته ای!

 

 

حال در این دنیای پر فریب و هزار رنگ چه باید کرد؟

چگونه می توان اسیر دست دشمان نبود؟

چگونه راه را از بیراه تشخیص بدهیم؟

راهبر و شاخص کیست؟

اگر شاخص ما ولایت فقیه باشد که نماینده امام زمان و حجت او بر ماست

هیچ وقت اسیر  رنگ و نیرنگ ها نخواهیم شد چراکه:

هرکس که با ندای رهبرش  بیدار نشود

زیر لگد دشمن بیدار می شود.

امام علی (ع)


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 349
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
شنبه 22 آذر 1393


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , عکس , ,
:: بازدید از این مطلب : 427
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
شنبه 22 آذر 1393

«تکفیر» یک عاملى براى دشمنان امّت اسلامى است؛ نه فقط شیعه، اهل سنّت را هم تکفیر میکنند... به نفع رژیم صهیونیستى. براى اینکه مردم را و مسلمانها را به هم مشغول کنند تا غافل بشوند از مسئله‌ى مهمّ ‫فلسطین و از حضور دشمن در دل دنیاى اسلام غفلت کنند.

 امام خامنه ای ۹۳/۶/۱۶


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , مذهبی , ,
:: بازدید از این مطلب : 438
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
شنبه 22 آذر 1393

" آمریکایی ها آرزو دارند

قدرت و نفوذ امروز ایران را در منطقه داشته باشند "

نشریه ی معتبر امیرکایی فارین پالیسی( Foreign Policy) می گوید:

اسرائیل عصبانی است, عربستان سعودی از خشم کبود شده !

بعد از نامه اوباما به رهبر ایران همه بهت زده شده اند.

خاورمیانه در حال تغییر است حوادث موجود دورنمای ژئوپولیتیک کل خاورمیانه را تغییر خواهد داد؛ منطقه ای که باتلاقی برای اوباما و اسلاف او بوده است.

آمریکا نشان می دهد کاملا به ایران در خاورمیانه نیاز دارد زیرا ایران ثبات خود را حفظ کرده و نقش آفرین نخست منطقه گردیده.

آمریکا تمام متحدانش را علیه داعش بسیج کرده ولی این ائتلاف شکست خورده است زیرا مهمترین و کلیدی ترین بازیگر منطقه فراموش شده,ایـــران!

باید پذیرفت این ائتلاف بدون حضور ایران ائتلافی شکست خورده است به همین دلیل آمریکایی ها به طور محرمانه از ایران درخواست دارند وارد نبرد مستقیم با داعش شود زیرا میدانند برخورد نظامی ایران با داعش تنها به حمله هوایی محدود نخواهد شد آنها(ایرانی ها)نیروهای زمینی و آبدیده خود را وارد میدان خواهند کرد نیروهای بازمانده از طولانی ترین نبرد قرن.

موفقیت های آتی در میدان های جنگ عراق ثابت کننده نقش سازنده ایران است. در جنگ اخیر بر سر شهر استراتژیک آمرلی در شرق عراق نیروهای قدس دوشادوش پیشمرگه های کرد می جنگیدند

ایران از نظر دیپلماتیک نیز می تواند نقشی را ایفا کند که ایالات متحده نمی تواند و نخواهد توانست. تهران به عنوان یک حامی کلیدی دولت سوریه می تواند با اسد ارتباط بگیرد و با اعتماد به منفعت خود با وی صحبت کند. همچنین پیوستگی ماهوی میان شیعیان ایران و عراق به ایران نقشی را داده است که امریکا تنها می تواند آرزوی آن را داشته باشد.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 361
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
شنبه 22 آذر 1393


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , عکس , ,
:: بازدید از این مطلب : 396
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
شنبه 22 آذر 1393


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , عکس , ,
:: بازدید از این مطلب : 393
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
شنبه 22 آذر 1393

سامانه های موشکی MK۴۱/ زمزمه های آغاز جنگ سرد

وزارت امور خارجه روسیه امروز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد آمریکا بی آنکه مدرکی برای اثبات ادعا‌های خود ارائه کند ، روسیه را به نقض پیمان نیروهای هسته‌ای میان‌برد متهم می کند .

واشنگتن، ژوییه گذشته مسکو را به نقض این پیمان که سال 1987 امضا شد، متهم کرد. مقامات روسیه از آمریکا مدارک و شواهدی برای اثبات ادعای خود درخواست کردند. رز گوته‌مولر معاون وزیر امور خارجه آمریکا پنجشنبه اعلام کرد واشنگتن مجموعه‌ای از تدابیر برای وادار کردن روسیه به رعایت این پیمان در اختیار دارد.

وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه خود خاطر نشان کرد: نکته‌ی قابل توجه این است که آمریکا با این تهدیدها، نمی تواند جوهر ادعاهای خود را به طور مشخص بیان کند و مصرانه از اثبات این اتهامات طفره می رود. آمریکا پاسخ‌های راضی کننده‌ای به  ادعاهای مستدل و کاملا ملموسی که ما در پاسخ به آنها بیان کردیم، نمی دهد.

مسکو خاطر نشان می کند که ادعاهایش در مورد موشک‌های هدایت شونده است که آمریکا برای آزمایش سامانه دفاع ضد موشکی خود استفاده می کند و ویژگی‌های آنها مشابه ویژگی‌های موشک‌های میان‌برد و کوتاه‌برد است.

سامانه موشکی

ادعاهای روسیه همچنین در مورد هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی است که بی تردید تحت تعریف موشک‌های کروز قرار می گیرند که در پیمان نیروهای هسته‌ای میان‌برد آمده است. مسکو در نهایت ادعاهایی را در مورد قصد آمریکا برای استقرار نسخه زمینی سامانه دریایی ام کی-41 در لهستان و رومانی که می تواند موشک‌های کروز میان‌برد شلیک کند، مطرح کرده است.

سامانه موشکی MK 41

به گزارش ریانووستی از مسکو، وزارت امور خارجه روسیه تأکید کرد: ما همچنان معتقدیم که تهدید، بهترین راه برای حل مشکلاتی که ممکن است از اجرای این پیمان بروز کند، نیست. موضع ما این است و طرف آمریکایی را هم به اتخاذ چنین موضعی دعوت می کنیم.

پیمان نیروهای هسته‌ای میان‌برد سال 1987 در دوران گرمی روابط آمریکا و اتحاد جماهیر شوروی، توسط رونالد ریگان رئیس جمهور وقت آمریکا و میخاییل گورباچف دبیر کل کمیته مرکزی حزب کمونیست شوروی امضا شد.

بر اساس این سند که از سال 1988 به اجرا گذاشته شد، روسیه و آمریکا متعهد می شوند موشک‌های بالیستیک یا کروز زمینی میان‌برد (1000تا 5500 کیلومتر) و کوتاه برد (500 تا 1000 کیلومتر) نسازند، آزمایش یا مستقر نکنند.

طرف‌ها همچنین متعهد شدند ظرف سه سال همه سکوها و موشک‌های زمینی خود با برد بین 500 تا 5500 کیلومتر را از بین ببرند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 375
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
شنبه 22 آذر 1393

موقعیت استراتژیک مکران برای ایران

سواحل سوق الجیشی و اقتصادی مکران در طول تاریخ به عنوان یکی از مناطق استراتژیک، نظامی و تجاری برای ایران بوده که متاسفانه از نظر سازندگی و پیشرفت در طول سالیان متمادی عقب افتاده است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبرمعظم انقلاب اسلامی صبح امروز(یکشنبه) دردیدارجمعی از فرماندهان و مسئولان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در بخشی از فرمایشات شان دوران صلح را فرصت مغتنمی برای خدمت نیروهای مسلح در بخش‌های علمی، سازندگی و افزایش بازدارندگی خواندند و تاکید کردند که مسئله آبادسازی سواحل مکران نیز جزو همین کارهای اساسی است که باید با همکاری دولت، برنامه‌های مورد نظر در این منطقه با سرعت بیشتری دنبال شود.

 پیش ازاین امیر دریادارحبیب‌الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش در سخنرانی پیش ازخطبه‌های نمازجمعه هفته گذشته تهران،‌با اشاره به آخرین دستاوردها و اقدامات نیروی دریایی کشورمان، اظهارداشت: کشورما در شمال و جنوب نزدیک به ۳ هزار کیلومتر مرز دریایی دارد، سواحلی که به مکران معروف است مهمترین مرز دریایی کشور ما به حساب می آید.

وی ادامه داد: به فرموده رهبری معظم انقلاب، کشور ما یک کشور دریایی است و باید بتوانیم از منابع خودمان در دریا بهره کافی را ببریم. سیاری با بیان اینکه بیشترین صادرات نفت ایران از راه دریا صورت می‌گیرد، خاطرنشان کرد: آبادانی سواحل مکران،‌ایجاد کار و اشتغال، توسعه اشتغال و پیشرفت دریا‌محور کشور برای ما اهمیت دارد. سیاری با اشاره به اینکه دو تدبیر اصلی در همین زمینه وجود دارد، بیان داشت: توسعه سواحل مکران و اقتدار دریایی از برنامه‌های ما است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش در عین حال اضافه کرد: در بحث توسعه سواحل مکران اقدامات دولت در ایجاد زیرساخت‌هایی که باید در این سواحل ایجاد شود مهم است و وزارت بهداشت، نیرو،‌کشور و وزارتخانه‌های مرتبط در سواحل مکران نقش دارند.

مَکران از نظر تاریخی سرزمینی ساحلی در جنوب شرقی ایران و جنوب غربی پاکستان است که در طول خلیج عمان از رأس‌الکوه در غرب جاسک تا لاس بلا در جنوب غربی ایالت بلوچستان پاکستان گسترده‌است.دربعضی منابع اروپایی قرن‌های ۱۶ تا ۱۸ از ایالت مکران نام برده شده است. در دوره های مختلف تاریخی این منطقه خودمختار و تحت اداره خوانین محلی بوده است که گاهی خود را رعایای دولت ایران می‌نامیدند. انگلیس در قرن هیجده این منطقه را جزو هند و مستعمره خود نمود.

امروزه در هند و در پاکستان شهرهایی بنام مکران وجود دارد. مکران در دوره های مختلف تاریخی بخشی از قلمرو ایران بوده است. مکران در نوشته‌های مسالک و ممالک و التقویم اقلیم دوم و از کرمان تا رود مهران (ایندوس) نامیده شده است.

در بعضی اسناد و نقشه‌های تاریخی اروپایی و بعضی نوشته‌های عربی دریای عرب امروزی نیز بحر مکران بیان شده است. کوه‌های خشک و بایر کرانه‌های مکران از دید جغرافیای طبیعی دنباله کویر است، که تا آنجا گسترش یافته. گویا در سده‌های میانه این سرزمین از آنچه اکنون دیده می‌شود، حاصلخیزتر بوده ولی هیچگاه از دید دارایی ؛ دارای اهمیت نبوده‌است.

جغرافی‌نویسان پیشین اسامی بسیاری از شهرهای مکران را در کتاب‌های خود ثبت نموده‌اند ولی هیچکدام به طور گسترده از آن شهرها یاد نکرده‌اند. مهمترین درآمد مکران از نیشکر و یک گونه شکر سفید موسوم به پانیذ بوده‌است که از آنجا به سرزمین‌های مجاور صادر می‌گردیده.

مکران تقریباً شامل تمام بلوچستان ایران و پاکستان و بخشی از استان هرمزگان فعلی می شده است بلوچستان در کتیبه‌های میخی داریوش هخامنشی در بیستون و تخت جمشید، «ماکا» یا ماکه  چهاردهم بوده است. در زمان ساسانیان کوسون می‌گفتند.

در پایان باید گفت که سواحل سوق الجیشی و اقتصادی مکران در طول تاریخ به عنوان یکی از مناطق استراتژیک، نظامی و تجاری برای ایران بوده که متاسفانه از نظر سازندگی و پیشرفت در طول سالیان متمادی عقب افتاده است که عمران و آباد سازی آن در گروه توجه دولت است.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 377
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
شنبه 22 آذر 1393

انتشار اسامی هیئت آمریکایی برای دیدار با هیئت ایرانی

وزارت خارجه آمریکا برنامه سفر و ترکیب تیم این کشور در مذاکرات هسته‌ای با ایران را منتشر و تائید کرد که نمایندگان دو کشور، پیش از آغاز نشست ایران و گروه ۵+۱، دیدار می‌کنند.

بنا بر اعلام وزارت خارجه آمریکا، «وندی شرمن» معاون وزیر خارجه  آمریکا و هیئت همراه وی، دو روز پیش از آغاز دور جدید مذاکرات هسته‌ ای در ژنو، با همتای ایرانی خود دیدار می‌کند.

بر اساس اطلاعیه این وزارتخانه ، «وندی شرمن» قائم مقام موقت و معاون وزارت خارجه آمریکا در این دور از مذاکرات، همچون گذشته سرپرستی تیم آمریکایی را بر عهده دارد.

 دیدار نمایندگان ایران و آمریکا، 24 و 25 آذرماه (15 و 16 دسامبر) در شهر ژنو سوئیس برگزار می‌شود.

بنا بر اعلام واشنگتن، این دیدار در چارچوب مذاکرات  کنونی میان ایران و گروه موسوم به 1+5 برگزار می‌شود و قرار است، «هلگا اشمید» معاون «کاترین اشتون» نماینده اتحادیه اروپا در مذاکرات هم در بخش‌ هایی از آن حضور یابد.

دور جدید مذاکرات هسته‌ ای ایران و شش کشور (آمریکا، روسیه، چین، انگلیس، فرانسه و آلمان)  26 آذرماه (17 دسامبر) به مدت یک روز در شهر ژنو در سوئیس  برگزار می‌شود.

این نخستین دور مذاکرات هسته‌ ای، پس از تمدید هفت ماهه آن  است.

بر اساس توافق موقت پارسال در همین شهر، طرفین تا سوم آذر امسال برای توافق جامع زمان داشتند، اما پابرجا بودن اختلافات، سبب شد، گفت‌ و گوها تا نهم تیر سال آینده، تمدید شود.

فهرست کامل هیئت آمریکایی شرکت‌ کننده در این دور از مذاکرات که این بار در مقایسه با  دوره‌های قبل با تغییراتی همراه بوده، به شرح زیر است:

- «وندی شرمن» قائم مقام موقت وزارت خارجه

- «رابرت مالی» مدیر ارشد دایره ایران، عراق، کشورهای منطقه خلیج (فارس) در شورای امنیت ملی

- «جیمز تیمبی» مشاور ارشد معاون وزارت خارجه در امر کنترل تسلیحاتی و امنیت بین‌الملل

- «پائول اروین» مدیر بخش منع اشاعه در شورای امنیت ملی

- «نوول های‌اسمیث» معاون مشاور حقوقی وزارت خارجه

- «کوین ویل» مدیر دفتر پادمان‌ها و امنیت هسته‌ای اداره ملی امنیت هسته‌ای وزارت انرژی

- «فلیسیا سویندلز» مشاور ارشد سیاست تحریمی وزارت خزانه‌داری

- «جولیا یاکوبی» دستیار ویژه قائم مقام موقت وزیر خارجه


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 351
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
شنبه 22 آذر 1393

عربستان به خطای راهبردی خود ادامه می دهد

وزیرنفت عربستان رد نظر فعالان بازار مبنی بر لزوم کاهش تولید نفت عربستان در پی سقوط جهانی بهای نفت گفت: دلیلی ندارد که کشورش تولید نفت خود را کاهش دهد.

علی النعیمی که در حاشیه اجلاس تغییرات آب و هوایی سازمان ملل در پرو سخن می گفت با رد نظر فعالان بازار مبنی بر لزوم کاهش تولید نفت عربستان در پی سقوط جهانی بهای نفت گفت: ما این ماه بین  نه میلیون و 600 هزار بشکه  تا نه میلیون  و 700 هزار بشکه نفت خام تولید کردیم و  این میزان تغییر نخواهد کرد مگر آنکه مشتریان دیگری بیایند و بگویند که نفت بیشتری می خواهند!

وی مدعی شد بازار را باید رها کرد تا بدون مداخله عربستان خود را متعادل کند. اظهارات النعیمی در حالی بیان شد که قیمت نفت روز گذشته به پایین ترین میزان خود از سال ٢٠٠٩ تاکنون سقوط کرد.

طوریکه هر بشکه نفت خام سبک آمریکا ، با 2 دلار و 14 سنت کاهش نسبت به روز قبل خود 57 دلار و 81 سنت معامله شد. در پی اظهارات وزیر نفت عربستان ، امیر عبدالهیان معاون عربی - آفریقای وزیر امورخارجه کشورمان همراهی نکردن عربستان در جلوگیری از کاهش قیمت نفت را با روح حاکم بر گفتگوهای دیپلماتیک تهران و ریاض در تعارض جدی دانست.

آقای امیرعبداللهیان سیاست ، اقتصاد و امنیت را سه مقوله بهم پیوسته در دنیای معاصر دانست و گفت: مبارزه با تروریسم و داعش که این روزها با تأخیر اما به درستی مورد توجه عربستان و برخی کشورهای منطقه قرار گرفته است بدون توجه به مذاکرات دیپلماتیک و تبعات ناشی از کاهش قیمت نفت بر وضع منطقه خطای راهبردی جدیدی است که همه منطقه از آن ضرر خواهند کرد و فقط بیگانگان از آن سود می برند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 366
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
شنبه 22 آذر 1393

دیدار هیات‌های ایرانی وآمریکایی ۲روز قبل از مذاکرات

وزارت خارجه آمریکا روز جمعه برنامه سفر و ترکیب تیم این کشور در مذاکرات هسته‌ای با ایران را منتشر و تائید کرد که نمایندگان ایران و آمریکا، پیش از آغاز نشست ایران و ۶ کشور، دیدار می‌کنند.

بنا بر اعلام وزارت خارجه آمریکا، «وندی شرمن» معاون وزیر خارجه آمریکا و هیأت همراه وی، دو روز پیش از آغاز دور تازه مذاکرات هسته‌ای در ژنو، با همتای ایرانی خود دیدار می‌کنند.
 دیدار هیئت های آمریکایی و ایرانی دو روز قبل از مذاکرات
بر اساس اطلاعیه منتشر شده، «وندی شرمن» قائم مقام موقت و معاون وزارت خارجه آمریکا در این دور از مذاکرات، مانند ادوار پیشین سرپرستی تیم آمریکایی را بر عهده دارد.

همانطور که پیش از این هم اعلام شده بود، دیدار دوجانبه نمایندگان ایران و آمریکا، روزهای 24 و 25 آذر (15 و 16 دسامبر) در شهر ژنو سوئیس برگزار می‌شود. بنا بر اعلام واشنگتن، این دیدار در چارچوب مذاکرات جاری میان ایران و گروه موسوم به 1+5 برگزار می‌شود و قرار است «هلگا اشمید» معاون «کاترین اشتون» نماینده اتحادیه اروپا در مذاکرات، هم در بخش‌هایی از آن حضور یابد.

دور تازه مذاکرات هسته‌ای ایران و شش کشور (آمریکا، روسیه، چین، انگلیس، فرانسه و آلمان) روز 26 آذر (17 دسامبر) به مدت یک روز در شهر ژنو برگزار می‌شود. این اولین دور از مذاکرات هسته‌ای، پس از تمدید هفت ماهه گفت‌وگوها است. بر اساس توافق موقتی که پارسال در همین شهر به دست آمده بود، طرفین تا سوم آذر امسال برای توافق جامع زمان داشتند، اما پابرجا بودن اختلافات، موجب شد گفت‌وگوها تا روز نهم تیر سال آینده، تمدید شود.

لیست کامل هیئت آمریکایی شرکت‌کننده در این دور از مذاکرات، که این بار نسبت به دوره‌های قبل با تغییراتی همراه بوده، به شرح زیر است:

وندی شرمن، قائم مقام موقت وزارت خارجه

رابرت مالی، مدیر ارشد دایره ایران، عراق، کشورهای منطقه خلیج (فارس) در شورای امنیت ملی

جیمز تیمبی، مشاور ارشد معاون وزارت خارجه در امر کنترل تسلیحاتی و امنیت بین‌الملل

پائول اروین، مدیر بخش منع اشاعه در شورای امنیت ملی

نوول های‌اسمیث، معاون مشاور حقوقی وزارت خارجه

کوین ویل، مدیر دفتر پادمان‌ها و امنیت هسته‌ای اداره ملی امنیت هسته‌ای وزارت انرژی

فلیسیا سویندلز، مشاور ارشد سیاست تحریمی وزارت خزانه‌داری

جولیا یاکوبی، دستیار ویژه قائم مقام موقت وزیر خارجه


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 358
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
دو شنبه 17 آذر 1393

نگاهی به قابلیت های پهپادی نیروهای مسلح ایران

کسب اطلاعات و درک شرایط ژئوپلتیکی و نحوه موضع‌گیری نیروهای دشمن در محورهای عملیاتی از دیرباز به‌عنوان مسئله‌ای تعیین‌کننده در منازعات منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای مورد توجه کارشناسان مسائل نظامی استراتژیک بوده، که در گذشته این فرآیند طی عملیات‌های مستقیم ا


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 380
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
دو شنبه 17 آذر 1393

لوفت‌هانزا به ایران می آید

شرکت‌ هواپیمایی لوفت‌ هانزا درخواستی برای اورهال کردن قطعات هواپیمای ایرانی داده است و در عین حال قرار است از اواخر ژانویه ۵ خط پروازی مستقیم بین ایران و آلمان برقرار شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، سفیر ایران در آلمان گفت : شرکت هواپیمایی لوفت هانزا  چندی پیش در  نامه‌ای برای اورهال کردن over hall هواپیماهای ایرانی اعلام آمادگی کرده بود .
 

ماجدی افزود: همچنین قرار است، خط پرواز مستقیم بین ایران و سه شهر آلمان راه اندازی شود و یک شرکت آلمانی از اواخر ژانویه ۵ پرواز مستقیم به ایران را آغاز خواهد کرد.

دو پرواز مستقیم بین تهران - برلین، دو پرواز بین تهران - دوسلدورف و نخستین بار خط مستقیم پروازی بین دوسلدورف - مشهد  به زودی راه‌اندازی می شود .


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 371
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
دو شنبه 17 آذر 1393

آنچه یک شبه به دست آمده بود، رفت

اینفوگرافی حضور داعش در عراق

منابع امنیتی عراق اعلام کردند گروه تروریستی داعش، نیمی از مناطقی را که در ژوئن ۲۰۱۴ در حمله‌ ای ناگهانی به عراق به اشغال درآورده بود، اکنون در حملات تهاجمی ارتش عراق، از دست می دهد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر از فارس، برای سازمان تروریستی داعش جز نیمی از مناطقی که در تاریخ ژوئن 2014 م در عراق به اشغال در آورده بود چیز دیگری نمانده است. این دستاورد مهم پس از پیروزی های مداومی است که نیروهای امنیتی عراق در جبهه های مختلف به دست آورده اند.

در حال حاضر، پراکندگی جغرافیایی گروه تروریستی داعش در عراق پس از عملیات مهمی چون آمرلی و جرف الصخر توسط ارتش عراق و با همکاری نیروهای مردمی  به شرح زیر است:

استان صلاح الدین
نیروهای امنیتی عراق،‌ داعش رادر مناطق همجوار دو منطقه بلد،‌الدجیل،‌الضلوعیه،‌سامرا ،‌جنوب تکریت و مناطق دیگری در مجاورت بیجی که به جز پالایشگاه این شهر در اشغال داعش بود نابود کردند. اما انچه که در این استان همچنان تحت اشغال داعش باقی مانده به نقل از نیروهای امنیتی عراق شهر تکریت  منطقه الدور و منطقه العلم شرقاط است.

استان کرکوک
داعش در مناطق هم مرز با استان صلاح الدین  و مشخصا منطقه الحویجه تا ناحیه داقوق حضور دارد.

استان دیالی
در این استان جز مناطق کمی در شمال شرق دیالی به خصوص بعد از پیروزی نیروهای ارتش و مردم در نواحی السعدیه و جلولا و همچنین ادامه پیش روی های ارتش در تمامی مناطق دیالی چیز دیگری تحت اشغال داعش نمانده است.

استان الانبار
نیروهای ارتش عراق وارد یک نبرد سرنوشت ساز با داعش در شهر الرمادی مرکز استان الانبار که داعش در بخش هایی از آن،‌ تمامی شهر فلوجه،‌ بخش هایی از هیت، وراوه، عانه، روستاهای الوس و القائم حضور دارد، شده اند. این در حالی است که مناطقی همچون الرزازه،‌ الابار،‌ المجر و بروانه توسط ارتش عراق آزاد و پاکسازی شده است.

استان نینوی
ارتش در این استان از 10 ژوئن 2014 میلادی سیطره دارد و آن را به اشغال در آورده است. عناصر داعش بنا بر گفته نیروهای امنیتی عراق و منابع محلی در موصل به عنوان مرکز استان نینوی،  تلعفر در غرب، سنجار در نزدیکی تلعفر، ربیعه در مرز عراق و سوریه و بخش هایی از دست نینوی سیره دارند.  ارتش عراق توانسته است عناصر داعش را از بخش هایی از منطقه زمار در غرب موصل و مناطقی از دشت نینوی را از اشغال این گروهک آزاد کند.
 

 

مکان داعش


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 405
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
سه شنبه 27 آبان 1393

ظریف: امیدوارم سوم آذر روز پیروزی ملی در رسیدن به اهدافمان باشد

وزیر امور خارجه گفت: امیدوارم نتیجه هر چه که باشد چه توافق و چه ایستادگی در برابر زیاده خواهی، روز سوم آذر انشاالله روز پیروزی ملی در رسیدن به اهدافی باشد که از این مذاکرات به دنبال آن بودیم. دور نهایی مذاکرات هسته‌ای ایران و۱+۵، امروز آغاز می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،‌ رئیس هیات مذاکره کننده هسته ای ایران پس از ورود به وین در فرودگاه این شهر در جمع خبرنگاران افزود: ما وارد مرحله آخر مذاکرات شدیم. فکر می کنم همانطور که از ابتدا گفتیم در صورتی که طرف مقابل اراده سیاسی برای رسیدن به راه حل داشته باشد، پیشنهادهای متعددی برای اینکه اطمینان حاصل شود، برنامه هسته ای ایران صلح آمیز است، وجود دارد و مطرح شده است .


ظریف افزود: این پیشنهادها می تواند یک راه حل و یا راه حل های متعدد بسیار مناسبی را ارائه دهد . لذا هنوز این امکان هست در صورتی که طرف مقابل ، اراده سیاسی را برای اتخاذ تصمیم سخت برای اینکه ارائه خط قرمزهای بی معنا که برای خوشامد گروه های فشار است، کمکی نه به حل مشکل می کند و نه کمکی به عدم اشاعه.


وزیر امور خارجه تاکید کرد: ما با این هدف به وین آمده ایم که انشاء الله با تلاش تا روز آخر به نتیجه مناسب که منافع مردم ایران در آن لحاظ شده باشد و حقوقشان محترم شمرده شده باشد، اگر نگرانی مشروعی هم جامعه بین المللی دارد، رفع شده باشد، به این راه حل برسیم .


رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان، تصریح کرد: یقین دارم مردم ایران چه کسانی که در گفته ها و نوشته هایشان از مذاکرات حمایت کردند و چه آنها که نقد می کنند، در دلشانٰ امیدشان سربلندی کشور از این مذاکرات بوده است . یقین دارم حتی منتقدین، ما را از دعای خیرشان محروم نکرده اند و امیدوارم این روش ادامه داشته باشد.


وی تصریح کرد: اطمینان می دهم اگر بتوانیم به راه حلی برسیم که منافع کشور و مردم را لحاظ کند به توافق می رسیم. اگر بر اثر زیاده خواهی طرف مقابل، راه حل به دست نیاید، دنیا متوجه شده است که جمهوری اسلامی ایران به دنبال راه حل، تفاهم و تعامل سازنده است و از حقوق و عزت و سربلندی کشور دست برنمی دارد.


وزیر امور خارجه گفت: آنچه برای این هفته لازم است این است که با اعتماد به نفس ، همه گروه ها و افراد کاری کنند که با نشان دادن همدلی و وحدت ملی نتیجه هر چه باشد چه توافق باشد و چه ایستادگی در برابر زیاده خواهی، روز سوم آذر انشاالله پیروزی ملی در رسیدن به اهدافی باشد که از این مذاکرات به دنبال آن بودیم؛ توافق در صورتی که توافق امکان پذیر باشد و نشان دادن عزم ایران برای پیگیری حقوقش بر اساس اصول تعامل و همکاری و مقاومت در برابر زیاده خواهی.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 414
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
سه شنبه 27 آبان 1393

«فارن افرز» بررسی کرد،

حسرت هسته ای عربستان در رقابت با ایران

در حالی که تهران، رقیب منطقه ای ریاض، به کسب مشروعیت بین المللی بر سر برنامه هسته ای خود نزدیک می شود، به نظر می رسد اهداف و بلندپروازی های هسته ای خود عربستان، به طور کامل متوقف و راکد شده باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر پایگاه اینترنتی «فارن افرز» در گزارشی به قلم سیگورد نابوئر، تحت عنوان «‌حسرت هسته ای عربستان سعودی، لزوم کمک واشنگتن به ریاض در رقابت هسته ای با ایران»‌ نوشت:‌

کاملا واضح و روشن است که تصور کنیم دولت عربستان سعودی از مشاهده شواهد موجود مبنی بر حصول پیشرفت در مذاکرات هسته ای میان ایران و ‌آمریکا، احساس نارضایتی و خشم کند. در واقع در حالی که ایران، رقیب منطقه ای ریاض به کسب مشروعیت بین المللی بر سر برنامه هسته ای خود نزدیک می شود، به نظر می رسد اهداف و بلندپروازی های هسته ای خود عربستان به طور کامل متوقف و راکد شده است:‌ توافقنامه هسته ای پیشنهادی آمریکا و عربستان سعودی به مدت شش سال است که به حال رکود در آمده است و این مذاکرات معوقه، تنها یکی از چندین مسئله مختلف است که در سالیان اخیر به مناسبات میان ریاض و واشنگتن خدشه وارد کرده است.

به وضوح مسئله هسته ای به ویژه به معضلی برای عربستان سعودی تبدیل شده است که می کوشد در گردونه رقابت در زمینه پیشرفت های علمی و دستاوردهای فنی و نیز کسب موقعیت و وجهه منطقه ای به هیچ وجه از ایران عقب نماند . ولی این نیز به مشکلی برای آمریکا تدیل شده است که در بحبوحه نیاز مبرم به کمکهای عربستان سعودی در حل و فصل مناقشات و بحران های کنونی در عراق ، اسرائیل و سوریه ، نمی تواند از ریاض دل بکند .

مذاکرات هسته ای آمریکا و عربستان سعودی در سال 2008 و پس از آن آغاز شد که کاندولیزا رایس، وزیر امور خارجه وقت آمریکا، و سعود الفیصل، همتای عربستانی وی، در زمینه همکاری دوجانبه در بخش انرژی هسته ای، یادداشت تفاهم امضا کردند.

 

در آن زمان، بسیاری از ناظران تصور می کردند، دو کشور در حال تشکیل ستون تازه ای برای مشارکت و همکاری های راهبردی دیرینه هشتاد ساله خود هستند.

 

پس از آن عربستان بلافاصله اعلام کرد قصد دارد با ساخت شانزده نیروگاه هسته ای به ارزش تقریبی 112 میلیارد دلار، به دارنده بزرگ ترین برنامه هسته ای غیر نظامی در جهان تبدیل شود و برای جمعیت رو به رشد این کشور، ده ها هزار فرصت شغلی با درآمد بالا ایجاد کند.

نیروگاه هسته ای

ریاض بلندپروازی های هسته ای خود را با استناد به وابستگی این کشور به صادرات نفت و گاز توجیه کرده است  که حدود هشتاد درصد از درآمدهای ملی این کشور را تامین می کند. اگر عربستان سعودی بتواند تقاضای فزاینده خود را به انرژی از طریق انرژی هسته ای برآورده سازد، دیگر نیازی ندارد تا فروش نفت خود را در بازارهای بین المللی مهار کند .

اما قبل از آنکه عربستان بتواند از تولید نخستین وات از انرژی هسته ای خود لذت ببرد، لازم است شرکایی پیدا کند تا مایل باشند به این کشور در ساخت زیرساخت ها و تاسیسات هسته ای کمک کنند و در اوضاع کنونی به نظر نمی رسد آمریکا چندان تمایلی به ایفای این نقش داشته باشد.

 

واشنگتن اعلام کرده  است ابتدا باید با ریاض بر سر پایبندی این کشور به قانون انرژی اتمی مصوب سال 1954 به توافق برسد. 

در این قانون آمریکایی، ضوابط تجارت هسته ای مصوب و تدوین شده است، اما تلاش ها در زمینه مذاکره هسته ای با ریاض بر سر این مسئله که آیا عربستان سعودی، مشمول بند موسوم به «استاندارد  طلایی» می شود یا خیر با رکود رو به رو شده است.

 

ریاض در صورت شمول در این بند، از غنی سازی اورانیوم یا بازفرآوری پلوتونیوم، منع خواهد شد.

 

منابع آشنا به روند مذاکرات می گویند ریاض چنین استدلال کرده است که بند استاندارد طلایی، بیانگر اقدام غیر قابل قبول در پایمال کردن حقوق و حاکمیت ملی این کشور محسوب می شود و تاکید دارد پیمان ان پی تی که عربستان سعودی آن را امضا کرده است ، بر حقوق مصرح کشورها در گسترش انرژی هسته ای تاکید دارد .

به نظر می رسد کاخ سفید تا کنون از هر گونه مصالحه با ریاض در این زمینه خودداری کند. برابر گزارش رسانه ها باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا، در طول مذاکرات اخیر با مقامات سعودی، به طور کامل از پرداختن به این موضوع اجتناب ورزیده است.

عربستان سعودی

از طرفی اگر عربستان نتواند با واشنگتن در زمینه همکاری هسته ای به درک مشترکی برسد، به جای آن برای توسعه برنامه هسته ای خود، احتمالا به سمت یافتن شرکای دیگر از جمله فرانسه یا روسیه گرایش پیدا خواهد کرد.

 

ژانویه گذشته و در طول سفر رسمی فرانسوا اولاند، رئیس جمهور فرانسه، به ریاض،‌ شرکت فرانسوی آروا، بزرگ ترین شرکت هسته ای جهان، با هدف توسعه مهارت های فنی و صنعتی شرکت های محلی سعودی، با پنج شرکت این کشور یادداشت تفاهم امضا کرد.

 

افزون بر آن، سرگئی کرینکو، مدیر اجرایی روس اتم روسیه، در ماه جولای اعلام کرد، مسکو و ریاض در اواخر امسال توافقنامه ای در زمینه همکاری های هسته ای غیر نظامی امضا می کنند . اگر عربستان سعودی این توافقنامه ها را امضا کند، به شرکت های آمریکایی و شاید در سطح گسترده تر به روند مشارکت راهبردی دو کشور، آسیب های سنگین وارد شود.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 372
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
یک شنبه 13 مهر 1393

نویسنده سخنرانی بوش: حاکمان ایران ستودنی هستند

ایرانی ها در آستانه کسب یک پیروزی دیپلماتیکِ شگفت‌ انگیز در مقابل آمریکا هستند. پارسال تهران با بحران مواجه بود، ولی اکنون در آستانه یک پیروزی دیپلماتیک است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، دیوید فِرام، نویسنده  سخنرانی محور شرارت بوش چندی پیش مقاله‌ای با عنوان «ایران چگونه در توافق هسته‌ای سر آمریکا کلاه گذاشت» نوشته است که متن آن به شرح زیر است:

باید حاکمان ایران را ستود. آن‌ها در آستانۀ کسب یک پیروزی دیپلماتیکِ شگفت‌انگیز در برابر آمریکا هستند. حتی جالب‌ تر این است که آن‌ها فقط با بلوف این کار را کردند.

حریفان آن‌ها از مزیت‌های مادی و مهمی همچون پول، فنّاوری، قدرت نظامی، و علاوه بر این ها برخوردار بودند، اما حاکمان ایران دارای هدفی مشخص و اراده‌ای برای پیروزی بودند.

بدون این دو ویژگی، مزیت‌های مادیِ حریفان کم‌ کم ضعیف شده است.

دیوید  فرام

پارسال، حاکمان ایران با فاجعه‌ای روبرو بودند و پول رایج کشورشان سه چهارمِ ارزش خود را از دست داده بود؛ علتِ آن بیشتر تحریم‌های شدید اقتصادی‌ بود که پیش‌ نویس آن را سناتور «مارک کِرک» و سناتور «رابرت مِنندِز» در سال ۲۰۱۱ تهیه کرده بودند و اوباما، رئیس جمهوری آمریکا، در اوایل ۲۰۱۲ با اکراهِ بسیار آن را امضا کرده بود.

تورم روندی لجام گسیخته داشت و بیکاری رو به فزونی بود. به نظر می‌رسید که سودمند ترین متحد منطقه‌ایِ آن‌ها، یعنی بشار اسد در سوریه، محکوم به فنا بود؛ زیرا از داخل مورد حملۀ قیامی خشونت‌ بار قرار گرفته بود و از خارج در معرض تهدید اوباما مبنی بر دخالت برای برچیدن سلاح‌های شیمیایی سوریه بود.

اکنون آمریکا وانگلیس با بشار اسد در حال هماهنگ کردن مأموریت‌ های بمباران هستند، البته نه بر ضد او.

بخش مهمی از تحریم‌های ایران لغو شده است، واحد پول این کشور تقویت شده است، تورم فروکش کرده است، و تجارت و سرمایه‌ گذاری خارجی در حال احیا شدن است.

آمریکا مرتب مطالبات خود را درباره محدودیت برنامۀ هسته‌ای ایران کاهش داده است.

به گزارش نیویورک تایمز، دولت اوباما از خواستۀ دیرینۀ خود مبنی براین‌ که ایران باید سانتریفیوژ‌های هسته‌ ای خود را تعلیق کند، عقب‌ نشینی کرده است و در عوض فقط از تهران خواسته است، ارتباط آنها با یکدیگر را قطع کند. ظرفیت غنی‌ سازی ایران تغییری نخواهد کرد و ایران می‌تواند پیشرفتِ خود را به سوی سلاح هسته‌ای تقریباً در هر زمانی از سر بگیرد، در حالی که تنها چیزی که از دست می‌دهد، مدت زمان لازم برای اتصال دوباره لوله‌ها است.

پیشنهاد اخیری که ارائه شده آخِرین مورد از عقب‌ نشینی‌های آمریکا است. مذاکره‌ کنندگان ایرانی هر بار امتیازات ارائه‌ شده آمریکا را بی‌ارزش شمرده و بر کسب امتیازات بیشتر اصرار ورزیده‌اند؛ تا جایی که افراد در خارج از مذاکرات می‌بینند، ایرانی‌ها این امتیازات را بدست آورده‌اند.

طبق روند کنونی، هر توافق نهایی، ایران را در آستانۀ توانمندیِ ساخت سلاح‌های هسته‌ای متوقف خواهد کرد، البته این بار با این تفاوت که آمریکا حق هراقدام غیرنظامی برای جلوگیری از حرکت نهاییِ ایران در تکمیل بمب را از خود سلب کرده است.

چه دستاورد فوق‌ العاده‌ای در مذاکرات! باید آن را به عنوان یک مطلب درسی در دانشگاه‌ها تدریس کنند. حاکمان ایران به‌ راستی چطور توانستند این کار را بکنند؟

مذاکرات هسته ای

ایران در حالی وارد مذاکرات شد که چیزی برای خرید و فروش داشت. جنس فروختنی برنامۀ هسته‌ای بود؛ آن‌چه قرار بود خریداری شود روابط عادی‌ تر با آمریکا و غرب بود.

مذاکرات به این علت آغاز شد که آمریکا ابزارهای اِعمال زور قدرتمندی ضد ایران،  از تحریم‌ها  تا خرابکاری و نیروی نظامی داشت، اما حاکمان ایران همتایان خود را ارزیابی کردند ودریافتند که همتایانشان تقریباً به اندازۀ خود ایرانی‌ها مخالف به‌ کارگیری ابزارهای اِعمال زور هستند؛ "حربه‌ای که دشمنت می‌ترسد از آن استفاده کند اصلاً حربه نیست".

آمریکا پاداش‌ها یا مشوّق‌هایی نیز داشت که ارائه کند و مهم‌ ترینِ آن‌ها کاهش تحریم‌ها و عادی‌سازی روابط ایران و آمریکا بود.

با این حال، حتی پیش از پیشروی‌های داعش در شمال عراق، دولت اوباما به این نتیجه رسیده بود که خودش بیش از ایران به این پاداش‌ها نیاز دارد. درست همانگونه که تهدیدی که نتوانی از آن استفاده کنی اصلاً تهدید نیست، پاداشی نیز که خودت مشتاق استفاده از آن هستی دیگر چندان پاداش به شمار نمی‌آید.

نتیجۀ بدیهی: آمریکا که مذاکرات را از موضع قدرت آغاز کرد در تمام مدت مذاکرات همچون طرفِ ضعیف‌ تر عمل کرده است و آشکارا مشتاق توافق بود و ایران نیز از این اشتیاق استفاده کرد.

یک نقطۀ عطف شایان توجه در مسیر سقوط آمریکا تصمیم اتخاذ شده در ماه ژوئیه مبنی بر تمدید شش ماهۀ مذاکرات هسته‌ای بود، آن هم درست ۲۰ روز پس از آن که جان کری در مقاله‌ای در روزنامۀ واشنگتن پست هشدار داده بود، هیچ تمدیدی در کار نیست مگر این که ایران «تمایل صادقانه‌ ای به رفع نگرانی‌های مشروعِ جامعۀ جهانی نشان دهد». در عوض، ایران همچنان سرسختی نشان داد و هر طور که بود موفق به تمدید مذاکرات شد.

از آن زمان به بعد، مذاکره‌ کنندگان ایرانی متقاعد شده بودند که در مقابل دشمنان سست‌ ارادۀ خود دستِ بالا دارند.

حاکمان ایران هوشمندانه همه اصول مذاکره را وارونه کردند: به جای این‌ که برنامۀ هسته‌ای خود را تقدیم کنند تا آشتی برقرار شود، آشتی را پیشنهاد دادند تا در عوض آمریکا سطح بالاتری از ظرفیت هسته‌ایِ ایران را بپذیرد.

آن‌ها آمریکایی‌ها را متقاعد کردند که آنچه ایران به شدت نیاز دارد، یعنی ایجاد روابط حسنه با آمریکا حتی بیشتر به نفع خود آمریکاست.

آن‌ها همچنین آمریکا را متقاعد کردند که او باید امتیازات هسته‌ای بدهد تا به این آشتی دست یابد، نه ایران.

در تاریخچۀ فریبکاری‌ها، دستاوردی بزرگتر از این دیده نمی‌شود. ما به سوی نتیجه‌ای می‌رویم که بر اساس آن ایران نه تنها هرچه می‌خواست را به دست می‌آورَد، بلکه هیچ چیزی هم در ازای آن نمی‌پردازد؛ همچنین، نه تنها کلاه بزرگی سر آمریکا خواهد رفت، بلکه قربانیان این کلاهبرداری با دوستان خبرنگار خود دربارۀ پیروزی دیپلماتیک خود سخن خواهند گفت و رقّت‌انگیزتر اینکه این را باور هم خواهند کرد.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 427
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
یک شنبه 13 مهر 1393

فصلی جدید پیش روی آمریکا وایران

حسن روحانی رئیس جمهور ایران،‌ هفته گذشته در نیویورک اظهار کرد که اگر مقامات غربی واقع بین باشند می‌توان به یک توافق جامع درباره مسئله‌ی هسته‌ای ایران دست یافت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، به نقل از ایسنا، اگر آمریکا در مذاکرات هسته‌ای با ایران از خود نرمش بیشتری نشان دهد و در صورت دست یافتن به یک توافق جامع، زمینه آغاز همکاری در بسیاری از زمینه‌ها برای دوطرف فراهم خواهد شد.
پرچم
براین اساس به نظر می‌رسد اگر دو طرف واقعا خواستار رسیدن به توافق باشند، می‌توان انتظار داشت دشمنی مخرب آمریکا و ایران پس از 35 سال پایان یابد و در این صورت، دو طرف می‌توانند گام بلندی در مسیر حل بحرانی خاورمیانه و نابودی داعش بردارند.

روحانی هفته گذشته در نیویورک درباره رسیدن به یک توافق جامع قبل از 24 نوامبر خوشبین بود و به گفته‌ی او با اندکی تلاش بیشتر، رسیدن به یک توافق جامع تا قبل از ضرب‌الاجل ممکن خواهد بود. ادعایی که توسط لاوروف،‌ وزیر امور خارجه روسیه نیز تایید شده بود و به گفته او دوطرف به احتمال 95 درصد به یک توافق جامع درباره برنامه هسته‌ای ایران دست خواهند یافت.

روحانی بارها تاکید کرده است که در صورت رسیدن به یک توافق جامع درباره برنامه هسته‌ای کشورش بدون شک روابط آمریکا و ایران تغییر خواهد کرد و طبق گفته‌ی او دو کشور در زمینه های زیادی در آینده می‌توانند با یکدیگر همکاری داشته باشند.

در ادامه این گزارش آمده است: پیام روحانی کاملا واضح بود؛ اگر آمریکا در مذاکرات هسته‌ای از خود نرمش بیشتری نشان دهد و دو طرف به یک توافق جامع دست یابند، زمینه آغاز همکاری در بسیاری از زمینه‌ها برای دوطرف فراهم خواهد شد.

براین اساس در صورت حل نشدن مساله هسته‌ای ایران، نباید از ایران انتظار داشت که به ائتلاف آمریکا و کشورهای عربی در مبارزه علیه داعش بپیوندند.

مقامات ایرانی بارها تاکید کرده اند که ایران در مبارزه با داعش روش خود را دارد، به طوری که مردم عراق را برای مقابله با داعش مسلح می کند، مقامات ایرانی معتقدند که مبارزه با داعش را باید به مردم عراق سپرد و حملات هوایی آمریکا داعش را نابود نخواهد کرد.

ایران همچنین قادر به انجام اقدامات موثر دیگری نیز در عراق خواهد بود؛ به طوری که هنگامی که ایران از نوری مالکی، نخست وزیر پیشین عراق برای ماندن در قدرت حمایت نکرد و از او خواست تا کناره گیری کند او به سرعت استعفا کرد. ایران قادر خواهد بود در تشکیل دولت جدید حیدرالعبادی با مشارکت همه اقوام عراق مثل کرد،‌ شیعه و سنی نقش مهمی داشته باشد.

با وجود اینکه حسن روحانی و لاوروف مدعی شده بودند که دو طرف پیشرفت های قابل توجهی در این باره داشته اند با توجه به خوشبین نبودن مذاکره کننده های آمریکایی، به نظر نمی رسد در روند مذاکرات پیشرفت خاصی حاصل شده باشد.

آمریکا اصرار دارد که ایران ،تعدادسانتریفیوز هایش را از نه هزار و 500 عدد در طول بیست سال آینده، افزایش ندهد،این در حالی است که ایران همواره ضمن تاکید بر اینکه برنامه هسته ای اش کاملا صلح آمیز است خواستار آن است که در آینده بتواند تعداد سانتریفیوز هایش را افزایش دهد.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 410
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
یک شنبه 13 مهر 1393

خط دهی صهیونیست ها: داعش به تاسیسات هسته ای ایران حمله کند

روزنامه انگلیسی«ساندی تایمز» مدعی شد بر اساس بیانیه انتشار یافته منتسب به گروهک تکفیری داعش، عناصر ارشد این جریان خواهان دسترسی به زیر ساخت‌های هسته‌ای ایران شده‌اند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، یک روزنامه انگلیسی با انتشار بیانیه‌ای منتسب به گروهک تکفیری داعش مدعی تلاش آن‌ها برای دسترسی و حمله به زیر ساخت‌های حساس هسته‌ای ایران شد.
 پرچم روسیه
بر اساس این گزارش که روزنامه ساندی تایمز آن‌را منتشر ساخته است، داعش خواهان تصرف مراکز مخفی هسته‌ای ایران شده است.

گفته می‌شود این بیانیه توسط «عبدالله احمد المشدانی» از 6 عنصر برجسته این گروهک صادر شده بوده و به دنبال حمله ارتش عراق به منازل یکی از عناصر ارشد این گروهک برملا شده است.

این گزارش می‌افزاید، هنوز صحت و سقم این بیانیه از سوی منابع اطلاعاتی غربی تایید نشده است.

در این بیانیه منتسب به گروهک داعش ظاهرا اعضا ارشد آن به روسیه پیشنهاد داده‌اند تا در عوض دسترسی به استان الانبار که دارای منابع عظیم گازی است، اطلاعات مرتبط با برنامه‌های هسته‌ای ایران به آن‌ها واگذار شود.

همچنین در این بیانیه از روسیه خواسته شده تا انزجار خود از ایران و «بشار اسد»، رئیس جمهور سوریه اعلام شود.

گفتنی است، وجود چنین بیانیه ای ابتدا در رسانه‌های صهیونیستی منتشر شد.

 

تروریست های داعش با استفاده از خدمات بی نظیر تویتر و سایر شبکه های اجتماعی، تمام پیام ها و بیانیه های خود را در سطحی وسیع منتشر می کنند، اما با وجود قراردادن ایران و شیعیان در بین دشمنان خود، هرگز اشاره ای به تاسیسات هسته ای ایران نکرده اند. به نظر می رسد، رسانه های صهیونیستی قصد خط دهی و جریان سازی در این زمینه را دارند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 400
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
جمعه 11 مهر 1393

نگاه متفاوت عراق به ایران از زبان رئیس جمهوری عراق

فواد معصوم، نقش ایران در منطقه را در زمینه های اقتصادی، نظامی و فرهنگی، مهم و غیرقابل انکار توصیف کرد و گفت، عراق از دریچه چشم آمریکایی ها به ایران نگاه نمی کند.

به گزارش سرویس وب گردی پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل از شبکه ماهواره ای دجله، فواد معصوم گفت، جهان می داند، ایران و آمریکا مشکلاتی دارند، اما عراق از دریچه چشم آمریکایی ها به ایران نگاه نمی کند.

وی افزود: امیدوار بودیم ایران نیز در کنفرانس پاریس علیه داعش شرکت می کرد.

 آمریکا با حضور ایران دراین کنفرانس مخالفت کرد.

ابراهیم جعفری، وزیر امور خارجه عراق نیز درنشست خبری امروز ( پنجشنبه) در  پاسخ به سوالاتی درباره نقش ایران درعراق از کمک های کشورمان به بغداد در جنگ علیه داعش قدردانی کرد و گفت، "کمک های ایران به عراق براساس نیازهای عراقی ها است .


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 371
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
جمعه 11 مهر 1393

یویورک تایمز:

«آمریکا بخواهد یا نه، ایران قدرت باثبات منطقه است»

«نیویورک تایمز» نوشت، ایران، ۳۵ سال پس از انقلابش، دوست داشته باشیم یا نه، یک قدرت باثبات و مهم در منطقه بی ثبات خاورمیانه است. این روزنامه با اشاره به مذاکرات هسته ای ایران، تاکید کرد، این توافق از هر گزینه دیگری بهتر و مهم تر است که انجام شود.

 روزنامه «نیویورک تایمز» نوشت، جمهوری اسلامی، 35 سال پس از انقلابش، چه دوست داشته باشیم یا نه، یک قدرت باثبات و مهم در منطقه بی ثبات خاورمیانه است.


حسن روحانی، رئیس جمهور ایران، در نشستی با سردبیران رسانه های آمریکا گفت که توافق هسته ای تا 24 نوامبر دست یافتنی است؛ اگر حسن نیت و جدیت وجود داشته باشد.

 

وی همچنین بخشی از محتوای گفتگوی تلفنی سال پیش خود را  با باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا، فاش کرد که در آن، درباره شماری از زمینه هایی که امکان همکاری وجود دارد صحبت کرده اند.


نیویورک تایمز افزود: از یک سو، توافق هسته‌ای موقت پارسال در ژنو مزیت های فراوانی داشت. ایران به تعهدات خود از جمله کاهش ذخیره اورانیوم غنی شده عمل کرد. همچنین دیدار مقامات دو کشور که غیرممکن به نظر می رسید، اکنون عادی شده است.


از سوی دیگر، پیدایش و رشد سریع گروهک تروریستی داعش در منطقه بر لزوم این روابط دوجانبه در حال تولد، تاکید دارد. لازم نیست متحدان با یکدیگر دوست باشند، همچنان که شوروی برای شکست هیتلر(دشمن مشترک) نقش ایفا کرد. جنگ اوباما با داعش، احتمال رویارویی آمریکا با ایران را بیش از هر زمانی، غیر قابل تصور کرده است.


این روزنامه در بخش دیگری از این گزارش تاکید می کند، در صورت نرسیدن به راه حلی جامع که صلح آمیز بودن برنامه هسته ای ایران را تضمین کند، طبل های جنگ زیادی از تل آویو تا واشنگتن آماده به صدا در آمدن است.  بسیار مهم است که این توافق به دست آید و مخالفان سرخورده شوند. اوباما در مسیر این تلاش ها از اعتبار شخصی‌اش مایه گذاشته است و به نتیجه نرسیدن در این پرونده، شکست دیگری در سیاست خاورمیانه ای وی ثبت خواهد کرد.

 

نیویورک تایمز می افزاید، دو طرف درباره شمار سانتریفیوژها و بازه زمانی توافق هسته ای اختلاف نظر دارند. یک توافق می تواند و باید کسب شود به این علت ساده که از هر گزینه دیگری بسیار بهتر است.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 368
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
جمعه 11 مهر 1393

جنایت هولناک داعش این بار درکوبانی + ۱۸

عناصر گروه تکفیری داعش برای ترساندن ساکنان شهر کردنشین کوبانی در شمال سوریه شماری از نیروهای نظامی و غیرنظامی را ذبح کرد.

به گزارش سرویس وب گردی پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،عناصر تکفیری داعش سر هفت مرد و سه زن را در منطقه‌ کُردنشین در شهر کوبانی شمال سوریه بریدند.

براساس این گزارش، دو تن از مردان و سه زن، از نیروهای نظامی کرد هستند که علیه تروریست‌های داعش می‌جنگیدند.

قتل عام مردم کوبانی توسط داعش

بنابر این گزارش، چهار نفر از قربانیان، از اعضای دیگر گروه‌های تروریستی در سوریه بوده‌اند، و یکی از قربانیان هم شهروند کرد غیر نظامی بود.

به نظر می‌رسد این اقدام برای ترساندن ساکنانی است که در برابر داعش، مقاومت می‌کنند.

این جنایت هولناک در منطقه‌ای در ۱۴ کیلومتری شهر کردنشین کوبانی (عین العرب) روی داد که در محاصره داعش قرار دارد.

جنایت داعش در کوبانی سوریه

امروز( پنج‌ شنبه) نیز سازمان غیر دولتی «ناظر حقوق بشر در سوریه» اعلام کرد، اکنون  درگیری‌های سختی میان داعش و کردهای محافظ شهر کوبانی در غرب این منطقه در جریان است، اما نیروهای داعش هنوز موفق به اشغال این شهر نشده‌ اند.

خبرگزاری فرانسه نیز گزارش داد، صبح امروز نیروهای داعش با نیروهای کرد درگیری شدند و به سوی شهر کوبانی پیشروی کردند.  

این درحالی است که برخی شبکه‌های خبری از سقوط شهر کوبانی خبر داده‌اند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 378
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
دو شنبه 17 شهريور 1393

اکونومیست گزارش داد:

تاریخ از شکست سیاست تحریم می‌گوید/ ایران به‌علت تحریم پای میز مذاکره نیامد

اکونومیست با اشاره به این که از ۳۱ تحریم وضع‌شده علیه کشورهای مختلف طی سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۲ تنها یک تحریم موفق بوده است، در مورد اثربخشی تحریم‌ها بر ایران ابراز تردید کرد و نوشت: تصمیم ایران برای مذاکره به‌دلیلی غیر از تحریم بوده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر از تسنیم، نشریه اقتصادی اکونومیست طی گزارشی نوشت: تاریخ تحریم‌های اقتصادی علیه کشورهای مختلف به هیچ وجه درخشان نیست.

این گزارش در بحث تحریم ایران نوشت: «ترکیبی از تحریم‌های مالی، نفتی و کشتیرانی از سوی آمریکا علیه ایران اعمال شده است و سیاست تحریم آمریکا در مورد ایران سیاستی موفق دانسته می‌شود البته بیشتر توسط خود آمریکایی‌ها. اما تصمیم ایران برای آغاز مذاکرات هسته‌ای شاید با توجه به ملاحظات داخلی بوده است از جمله فشارهای اجتماعی برای تغییر و این فشارها قبل از تحمیل تحریم‌ها علیه این کشور در حال شکل‌گیری بود».

اکونومیست به‌عنوان نشانه دیگری از شکست سیاست تحریم ایران نوشت: «به‌علاوه ایران در مذاکرات عقب گرد اندکی داشته است و لفاظی‌هایش اخیراً سخت شده است».

این گزارش با بررسی تحریم‌های وضع‌شده از سوی قدرت‌های بزرگ در سازمان ملل علیه کشورهای مختلف طی سال های 2000 تا 2012 اعلام کرد در این مدت 13 کشور در 31 مقطع هدف تحریم‌های سازمان ملل قرار گرفته‌اند.

گزارش اکونومیست از سیاست تحریم های کشورها
اکونومیست میزان اثربخشی تحریم‌ها در این دوره را مورد ارزیابی قرار داده و نمره‌ای از 1 تا 5 به هر تحریم داده است. نمره 1 به تحریمی داده شده است که اثربخشی حداقلی و ناچیزی داشته و تحریمی که کاملاً موفق بوده و اثربخشی حداکثری داشته است نمره 5 را به دست آورده است.

ایران طی این مدت در 4 مقطع توسط سازمان ملل هدف تحریم قرار گرفته است؛ یک بار در سال 2006،  یک بار در سال 2007، یک بار در سال  2008 و یک بار نیز در سال 2009.

اکونومیست به سه تحریم نخست نمره 3 و به تحریم وضع‌شده در سال 2009 نمره 2 داده است که نشان می‌دهد کمتر از 50 درصد اهداف تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران محقق شده است.

کشورهای دیگری که طی این مدت هدف تحریم‌ها قرار گرفته‌اند عبارتند از: اتیوپی، سیرالئون، لیبریا، سومالی، عراق، کنگو، ساحل عاج، سودان، لبنان، کره شمالی، لیبی و گینه بیسائو.

بر اساس این گزارش از 31 تحریم وضع‌شده علیه این کشورها در فاصله سال های 2000 تا 2012 تنها یک تحریم به‌طور کامل به اهداف خود رسیده و آن تحریم وضع‌شده علیه لیبریا در سال 2005 بوده است.

تحریم وضع‌شده علیه سیرالئون در سال 2000 نیز تاحدودی موفق بوده و نمره 4 را به دست آورده است.

میان 31 تحریم وضع‌شده علیه کشورهای مختلف 5 تحریم نیز نمره 1 را به دست آورده‌اند و به‌عبارتی تأثیری حداقلی داشته‌اند. یازده تحریم نیز نمره 2 و 13 تحریم نمره 3 از نظر نیل به اهداف خود را به دست آورده‌اند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 437
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
دو شنبه 17 شهريور 1393

تحلیل CNN از ژنرال افسانه ای ایران

منظور سی ان ان از رسانه های انگلیس، بی بی سی است که ادعا کرده بود، آیت الله خامنه ای مجوز همکاری ایران و مشخصا نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران با نیروهای آمریکایی را صادر کرده است. ادعایی که بلافاصله از سوی ایران تکذیب شد.

شبکه آمریکایی سی ان ان با پخش گزارشی درباره سردار قاسم سلیمانی، از نگرانی های روزافزون دولت آمریکا از قدرت، نفوذ و هوش سرشار این سردار ایرانی در کشورهای عراق، لبنان و سوریه پرده برداشت. 

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، در این گزارش، با تأکید بر حضور موثر سردار سلیمانی در نبرد مردم و دولت عراق علیه داعش در شهر مقاوم آمرلی، آن را نتیجه استراتژی های کلان نظام جمهوری اسلامی ایران دانسته است.

 

رسانه های آمریکا محاصره شهر آمرلی عراق در روزهای اخیر را نتیجه ابتکار عمل ایران می دانند و ارتش آمریکا را به ضعف راهبردی در این رویداد متهم می کنند.

 

در این گزارش تناقض آمیز، شبکه تلویزیونی سی ان ان ادعا کرد: «بر اساس یافته های رسانه های انگلیس (!؟)،  طبق  جمهوری اسلامی ایران بر اساس استراتژی های کلان خود و برای مقابله با تهدیدات داعش، با آمریکا درخاورمیانه همکاری می کند.»

 

منظور سی ان ان از رسانه های انگلیس، بی بی سی است که ادعا کرده بود، آیت الله خامنه ای مجوز همکاری ایران و مشخصا نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران با نیروهای آمریکایی را صادر کرده است. ادعایی که بلافاصله از سوی ایران تکذیب شد.

 

این در حالیست که به گفته ماریاهارف سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا، هیچگونه همکاری و تبادل اطلاعاتی بین ایران و آمریکا وجود ندارد و آمریکا بارها به بهانه های مختلف، بر این گفته ها تاکید کرده است. ضمن اینکه مقامات ایرانی نیز گزارش بی بی سی در این باره را انکار کرده اند.

 

این شبکه در ادامه به دلیل عدم توانایی در ارائه سندی برای اثبات این ادعا، تنها از طریق یک سئوال اشتیاق خود را برای باورپذیر کردن موضوع همکاری ایران و آمریکا در عراق نشان می دهد؛ گزارشگر از مخاطب می پرسد، «اما اگر چنین همکاری وجود داشته باشد، اعضای همکاری کننده علیه داعش، چه کسانی هستند؟»

 

پاتریک کلاوسون مدیر موسسه تحقیقاتی موسسه سیاست های خاورنزدیک واشنگتن می گوید؛ سلیمانی ظاهرا فردی آرام است؛ اما او در سازماندهی نیروهایش علیه خشونت طلب ترین اوباش و اراذلی که جمهوری اسلامی ایران را نیز تهدید می کند، عملکرد فوق العاده ای داشته است.

 

سردار سلیمانی

 

در ادامه این گزارش سی ان ان تصاویری که گروه موسوم به مقاومت دیجیتال، در فضای اینترنت منتشر کرده اند را نشان می دهد. در این عکس مشاهده می شود که سردار سلیمانی در اطراف شهر آمرلی در هنگام محاصره این شهر حضور داشته است.

 

سی ان ان در این گزارش با استیصال کاملا آشکاری بیان کرد که نمی تواند به صورت مستقل، اصالت این تصاویر را تایید کند. قاسم سلیمانی یکی از عجیب ترین افرادی است که آمریکا تا حالا سروکار داشته است.

 

ایران و آمریکا از نظر نفرت از داعش اتفاق نظر دارند اما باوجود این، ایران و آمریکا اختلاف هایی دارند که سبب می شود این دو نتوانند با هم کار کنند. به گفته فیلیپ ماد، ازجمله مصادیق این اختلاف این است که آمریکا می خواهد بشار اسد رئیس جمهور سوریه برود؛ اما ایران از حامیان دیرینه بشار اسد بوده است و آمریکا می خواهد دولت فراگیرتری در عراق شکل بگیرد، اما ایران ترجیح می دهد دولت اسلامی در عراق در مسند قدرت باشد.

 

نکته دیگری که باید به آن توجه داشت حوزه دسترسی خطرناک قاسم سلیمانی در مناطقی فراتر از خاورمیانه است.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 428
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
دو شنبه 17 شهريور 1393

 

دشمنان میگن حرف های بالا ادعایی بیش نیست اما حرف های رهبرمون با سند ومدرکه، تازه ما در گذشته هم ثابت کردیم ،اگه یادشون نمیاد ما خودمون یادشون میندازیم:

پیروزی ملت در برابر طاغوت..... (شهیدانی همچون مطهری ها ومدرس ها  دادیم)

هشت سال دفاع مقدس.....(شهیدانی همچون چمران ، همت  ،زین الدین ، خرازی و..... دادیم)

فتنه دی ماه سال 1388..... 

خب حالا حرف کی ادعاست ؟؟؟؟؟ حرف رهبر من یا اوباما که تصمیم به حمله گرفت و یک هفته جار زد،هوار کشید میخوام حمله کنم به سوریه اما در آخر کشید عقب ....!!!!  آی جوون ایرانی میدونی چرا اوباما عقب کشید؟؟؟ یه وقت فکر نکنی بخاطر کنگره جنگ به تاخیر افتاد،نه .... بخاطر ترس از کسانی مثل:

آره همین سرلشکر سلیمانی ،فرمانده سپاه قدس ..... وقتی اسمش میاد چهار ستون بدن دشمن به لرزه در میاد......

تازه حاج قاسم برای دشمنان پیغامی هم فرستاد:

هر چتربازی که قرار است از هواپیما هلی برن شود هر تفنگداری که قرار است از ناوها پیدا شود هر کماندویی که قرار است از نفربر پیدا شود یادش باشد که قبلا تابوتش را سفارش داده باشد شامات (سوریه)همان خط قرمز انقلاب اسلامی است همان جایی که می تواند معراج ما و گورستان شما باشد

اینم از نسل جوان ونوجوان ما که با روحیه جهاد و ایثار و شهادت رشد میکنند...

 

در آخر فقط به دشمنان ایران و مسلمانان می خوام بگم:

 هر کس که به این سلسله ی  پاک جفا کرد

 

بد کرد و نفهمید وغلط کرد وخطا کرد

 

دیدی که یزید از ستم و کینه چه ها کرد

 

آخر به درک رفت و به روحش شرر افتاد

 

با آل علی هر که در افتاد ور افتاد


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 387
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
دو شنبه 17 شهريور 1393

نترس درد ندارد

به نام اول بی ابتدا و آخر بی انتها

سردار حاج قاسم سلیمانی در مراسم چهلمین روز درگذشت مادر شهیدان حسین و اصغر ایرلو که با عنوان سنگ صبور برگزار شد، در بیان مصداق و مثال عینی درباره قدرت ایدئولوژی مبتنی بر وحی خاطره‌‌ای گفت که بغض گلویش خود و حاضرین در مراسم را گرفت و به احتمال زیاد این خاطره از شهید عزالدین باشد:

«نوجوان 17 ساله ای که اخیراً(در سوریه) شهید شد، به مادرش می‌گوید، با توجه به خوابی که دیده‌ام این آخرین ناهاری است که باهم می‌خوریم، مادر اجاره تعریف خواب را نمی‌دهد. برای دوستانش اینگونه تعریف کرده بود. 2 شب است که خواب می‌بینم که روی سینه‌ام نشسته‌اند تا سرم از تنم جدا کنند، فریاد می‌زنم و آنوقت است که امام حسین(ع) می‌آید و می‌گوید، نترس درد، ندارد ... را هم بریدند، درد نداشت.» 

یاحسین


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 361
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
دو شنبه 17 شهريور 1393

 

 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , عکس , ,
:: بازدید از این مطلب : 421
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
دو شنبه 17 شهريور 1393

اسنودن فاش کرد:

طرح‌های مخفیانه‌ جاسوسی اقتصادی از ایران

ادوارد اسنودن، افشاگر برنامه‌های جاسوسی آژانس امنیت ملی آمریکا در اسنادی که افشا کرده از طرح‌های آمریکا برای جاسوسی اقتصادی و صنعتی از برخی کشورها از جمله ایران خبر داده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر از تسنیم، افشاگر آمریکایی از طرح‌‌های آمریکا برای جاسوسی اقتصادی و صنعتی از ایران خبر داده است.

پایگاه خبری ایترسپت که به انعکاس اخبار مربوط به انتشار اسناد ادوارد اسنودن اختصاص یافته با انتشار اسنادی فاش کرده دولت آمریکا طرح‌هایی مخفیانه برای جاسوسی از کشورهایی مانند چین، روسیه، هند و ایران دارد که اقتدار آمریکا را به چالش می‌کشند.
ادوارد اسنودن
دولت آمریکا در سال گذشته بارها تأکید کرده بود که اقدام به جاسوسی اقتصادی و صنعتی از کشورهای دیگر نمی‌کند، اما بعدا اسنودن افشا کرد آژانس امنیت ملی این کشور از شرکت‌های بزرگ نفتی برزیل، نشست‌های اقتصادی، سامانه‌های بانکی، صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی جاسوسی کرده است. پس از این افشاگری‌ها بود که آمریکا تغییر موضع داده و اعلاه کرد دولت جاسوسی‌های اقتصادی انجام می‌دهد اما هرگز این کار را به نفع شرکت‌های آمریکایی انجام نمی‌دهد.

اما سندی مربوط به سال 2009 که ادوارد اسنودن از دفتر «جیمز کلاپر»، مدیر مرکز اطلاعات ملی آمریکا افشا کرده نشان می‌دهد دولت آمریکا این اقدام را هم انجام داده است. در این سند، مجموعه‌ای از سناریوهای محتمل که آمریکا تا سال 2025 از طرف «کشورهای چین، روسیه، ایران و هند که برتری آمریکا را به چالش می‌کشند» پیش‌بینی شده است.

در این سند پیشنهاد شده آمریکا برای حل این مشکل به تلاش هایی «چند وجهی و نظام‌مند برای گردآوری اطلاعات اختصاصی از طریق عملیات مخفیانه (روش‌های فیزیکی و سایبری) و ضد اطلاعاتی» متوسل شود. به نوشته اینترسپت، این سند، به طور خاص پیشنهاد می‌کند تا آمریکا به مراکز مخفیانه‌ ابداعات کشورها از قبیل مراکز تحقیقات و توسعه نفوذ کند.


سنند افشا شده اسنودن درباره جاسوسی امریکا از ایران
 

برخی از برنامه‌ریزی‌های مطرح شده در این سند مربوط به برتری آمریکا در عرصه خارجی در عرصه «پایش» (SURVEILLANCE) مربوط می‌شود اما برخی دیگر به وضوح به استفاده از جاسوسی‌های سایبری برای تقویت مزیت رقابتی شرکت‌های آمریکایی در مصاف با شرکت‌های خارجی مربوط می‌شوند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 520
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
شنبه 15 شهريور 1393

 نگرانی آمریکا از قطب قدرت در حال ظهور

«میت رامنی»، سیاستمدار کهنه کار و وابسته به حزب جمهوریخواه آمریکا طی یادداشت منتشره در روزنامه آمریکایی «واشنگتن پست» نوشت: با ظهور ایران نباید از توان نظامی آمریکا کاسته شود.


 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، «میت رامنی» سیاستمدار و نامزد انتخابات سابق آمریکا طی یادداشتی خواهان لزوم بازنگری سیاسیون این کشور در بودجه و توان نظامی آمریکا برای مقابله قدرت هایی چون روسیه، چین و ایران شد.
وی تاکید کرد آمریکا باید به تقویت نظامی خود مبادرت کند زیرا با تهاجم روسیه به اوکراین، قلدری های چین و مسئله هسته ای ایران که همگی تهدید علیه آمریکا محسوب می شوند ولی واشنگتن در این برهه از توان نظامی خود کاسته است.

رامنی در بخشی دیگر از یادداشت خود نوشته است: یک نظریه وجود دارد که جهان چند قطبی بهتر از یک ایالات متحده قدرتمند است. باید گفت اگر این قطب ها کشورهایی چون استرالیا، کانادا، فرانسه و انگلیس باشند که قانع کننده است. اما قطب های در حال ظهور چون ایران، روسیه و چین نگران کننده هستند و پیدایش آن ها منجر به به هم خوردن توازن در جهان خواهد شد.

رامنی در ادامه نوشت: برخی می گویند که آمریکا باید از تقویت نظامی خود در جهان دست برداشته و از خاورمیانه خارج شود و بحث ایران مجهز به سلاح هسته ای را بپذیرد و اجازه دهد تا چین و روسیه در تعامل با متحدان و کشورهای همسایه شان آزاد باشند اما من معتقدم که نباید گذاشت چنین اتفاقی بیافتد. تاریخ قرن بیستم به ما موارد خوبی را آموخت.

برخی دیگر می گویند که نیروی نظامی ما از هر کشوری دیگر در جهان قدرتمند است و دلیلشان افزایش بودجه دفاعی آمریکا است اما این قیاس بی پایه است زیرا چین و روسیه بودجه دفاعی خود را واقعی اعلام نمی کنند. همچنین زرادخانه هسته ای روسیه به طور قابل توجهی عظیم تر از آمریکا است و طی 6 سال بعد چین بر توان ناوگان دریایی خود خواهد افزود. این کشور هم اکنون نیز نیروی نظامی بیشتری دارد.

در انتهای این یادداشت آمده است:ما نباید از بودجه دفاعی خود کاسته و در این مسیر هزینه نکنیم. در این برهه سیاستمداران منتخب مردم  باید تصمیم تاریخی بگیرند زیرا آزادی و امنیت در توازن هستند. شاید آن ها تسلیم شده و بگذارند بدنه نظامی توخالی آمریکا ادامه پیدا کند یا اینکه با احترام گذاشتن به تعهد قانونی خود آمریکا را حفظ می کنند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 431
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
جمعه 14 شهريور 1393


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , عکس , ,
:: بازدید از این مطلب : 437
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
جمعه 14 شهريور 1393

آیا می دانید جمهوری اسلامی ایران در میان هشت《8》 کشور هسته‌ای جهان قرار دارد
آیا می دانید جمهوری اسلامی ایران، جز هشت《8》 کشور دارای قدرت تولید مستقل موشک‌هایی⇯ با برد بیش از 2000کیلومتر (شهاب3، فادر، سجیل و...) قراردارد
آیا می دانید جمهوری اسلامی ایران نهمین 《9》کشور در تولید علوم پیشرفته نانو ' می‌باشد.
آیا می دانید جمهوری اسلامی ایران با ده برابر سرعت متوسط رشد علمی در دنیا، دارای رتبه نخست 《1》 سرعت رشد علم و تکنولوژی در جهان می‌باشد.
جمهوری اسلامی ایران دارای رتبه دوم 《2》جهانی در کشت سلول‌های بنیادین می‌باشد

جمهوری اسلامی ایران، هفتمین 《7》قدرت برتر دریایی جهان با توان طراحی و ساخت کشتی‌های اقیانوس‌پیمامی‌باشد ❦
آیامی دانید جمهوری اسلامی ایران، دارای رتبه نخست 《1》جهانی در ریشه‌کن کردن بیماری‌های ₪ مختلف واگیردار (فلج اطفال، سل، هپاتیت، سرخک و...) است ❦
جمهوری اسلامی ایران با دستیابی به فناوری ساخت زیردریایی‌های مدرن به رتبه پنجم《5》 قدرت زیرسطحی جهان دست یافت
جمهوری اسلامی ایران در سال 2011 رتبه هفدهم《17》 تولید علم در جهان را کسب نموده است.
✔ این درحالی است که رتبه ایران ده سال قبل 50ام بوده است ❦
✾جمهوری اسلامی ایران سومین 《3》کشور با توان طراحی و ساخت انواع سد در جهان می‌باشد

 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , فرهنگی , ,
:: بازدید از این مطلب : 464
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
چهار شنبه 12 شهريور 1393

 


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 441
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
چهار شنبه 12 شهريور 1393


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 416
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
چهار شنبه 12 شهريور 1393

حکم حکومتی آمریکا به آل سعود و آل ثانی

آمریکا به عربستان سعودی و قطر دستور داده است اختلافاتشان را کنار بگذارند و روی مسئله استفاده از گروه های تروریستی برای نابودی سوریه تمرکز کنند.


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , ,
:: بازدید از این مطلب : 523
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : hadi mahmoodnejad
سه شنبه 11 شهريور 1393


:: موضوعات مرتبط: سیاسی , عکس , ,
:: بازدید از این مطلب : 511
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.
درباره ما
به وبلاگ من خوش آمدید
منو اصلی
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
نظر سنجی

نظر شما درباره وبلاگ؟

پیوندهای روزانه
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان وبلاگ پایگاه بسیج شهدای باروق و آدرس paygahshohada.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.